Računalništvo, telefonija
24.06.2019 09:25
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Temni način delovanja odslej še za novi Gmail

Temni način delovanja za Gmail za Android vas bo zagotovo takoj prevzel!
Temni način delovanja za Gmail za Android vas bo zagotovo takoj prevzel!

Vedno več mobilnih aplikacij za Android dobiva tako imenovani temni način delovanja ali Dark Mode. Ta način je namreč primeren tako za nočno delo kot za varčevanje z dragoceno električno energijo, saj je bilo že večkrat dokazano, da temen način delovanja pripomore k nekoliko daljši avtonomijo delovanja mobilnih naprav. Tokrat pa imamo odlično novico za vse, ki na pametnem mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku Android uporabljate odjemalec elektronske pošte Gmail, saj bo tudi ta dobil temen način delovanja.

Temni način delovanja za Gmail za Android je trenutno še vedno v poskusni fazi, zato je ta na voljo le za omejeno skupino uporabnikov. Drugi uporabniki pa so opazili, da se funkcija »Dark Mode« občasno prikaže v nastavitvah aplikacije Gmail, vendar ikona ni aktivna in temnega načina ni mogoče vklopiti. Mnogi so prepričani, da bo Gmail temen način delovanja dobil v različici, ki bo namenjena novemu mobilnemu operacijskemu sistemu Android Q, ki bo na volj za prenos že avgusta.

Če pa ste nekoliko neučakani, lahko novi Gmail s temnim načinom delovanja ročno prenesete in namestite na vašo mobilno napravo. Datoteka APK je na voljo za prenos na spletni povezavi https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gmail/gmail-2019-06-09-253132566-release-release/.


Prijavi napako v članku