Računalništvo, telefonija
17.12.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Telemachova praznična ponudba

V Telemachu so, tako kot že nekaj let zapored, decembra pripravili akcijsko praznično ponudbo s posebnimi cenami mnogih naprav in paketov. V uredništvu Računalniških novic smo se sprehodili čez ugodnosti, ki lahko predstavljajo tudi odlično darilo za vaše najbližje.
Telemachova praznična ponudba
Telemachova praznična ponudba

Telemach je v svojo praznično ponudbo letos vključil številne naprave, ki so kupcem na voljo po akcijskih cenah. Med ugodnostmi pa se tokrat niso znašli samo mobilni telefoni, saj so pri operaterju pripravili tudi zanimive komplete, med katerimi je mogoče najti telefon Samsung Galaxy A21s in tablico Galaxy TAB A7 Wi-Fi, telefon Huawei Nova 5T in pametno uro Huawei Watch GT2 Pro, telefon Xiaomi Note 9 Pro in robotski sesalnik Mi Robot Vacuum Mop P ali pa telefon LG Velvet in LGjeve brezžične slušalke. Poleg tega lahko že bežen pregled ponudbe na njihovi spletni strani razkrije zvrhan koš drugih znižanih naprav.

Dodatno so pri Telemachu za kupce pripravili tudi presenečenje, saj ob vseh spletnih naročilih naprav podarjajo tudi sterilizator mobilnikov, ki je v trenutnih razmerah še posebej nepogrešljiv pripomoček. Za popolne praznike so vključili še 50% popust na svoje pakete ŠE VEČ ali NAJVEČ za kar 6 mesecev – pri tem pa to ugodnost ponudili tako novim kot tudi obstoječim naročnikom. Ponudbo si je tako vredno ogledati, saj lahko med izpostavljenimi izdelki zagotovo najdete tudi kakšno praznično darilo za svoje najbližje.

Sicer pa je Telemach s svojo praznično akcijo tokrat poudaril predvsem povezovanje ljudi, saj v letošnjem prav posebnem letu ravno telekomunikacijski operaterji opravljajo še pomembnejšo vlogo kot sicer. Zagotavljajo namreč normalno delovanje vseh najpomembnejših institucij, ob tem pa omogočajo, da smo ljudje povezani tudi, ko moramo biti fizično ločeni. Slednje bo še posebej pomembno prav med prihajajočimi božično-novoletnimi prazniki, ki bodo gotovo drugačni, kot so bili doslej.

Pri operaterju pa so sledili tudi svojemu vodilu, in sicer podpiranju mladih, nadarjenih posameznikov, saj je obraz kampanje postala simpatična 22-letna pevka Klara Jazbec. Klaro smo prvič podrobneje spoznali leta 2016 v šovu Slovenija ima talent, letos pa je simpatije požela na Emi. S producentom Raayem sta zdaj ustvarila in posnela tudi pesem z naslovom Največ, v katero sta umestila Telemachove mobilne pakete VEČ, ŠE VEČ, NAJVEČ in ki se že predvaja na radijskih postajah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku