Računalništvo, telefonija
17.05.2015 19:19

Deli z drugimi:

Share

Telekomov center v Kopru odslej na novi lokaciji in z osveženo podobo

Danes, v petek, 15. maja, je Telekom Slovenije v poslovnem centru Oviesse na Pristaniški ulici 4 v Kopru odprl nov Telekomov center. V večjih in prenovljenih prostorih so uporabnikom na voljo vse storitve Telekoma Slovenije ter vsa potrebna strokovna podpora in svetovanje. Danes obiskovalci prejmejo darilo ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja, od 15. do 25. maja pa poseben 20-odstotni popust ob nakupu dodatne opreme. Telekomov center na novi lokaciji v Kopru je odprt od ponedeljka do sobote, od 8. do 20. ure.
Telekomov center v Kopru odslej na novi lokaciji in z osveženo podobo
Telekomov center v Kopru odslej na novi lokaciji in z osveženo podobo

Telekom Slovenije v novem prodajnem centru v Kopru nudi širok nabor paketov, storitev in celovitih komunikacijskih rešitev za uporabno, učinkovito in zabavno komunikacijo tako v službi kot doma. Pri tem lahko uporabniki izbirajo med različnimi fiksnimi in mobilnimi širokopasovnimi storitvami, IKT-rešitvami ter sodobnimi mobiteli, tablicami, prenosniki, televizorji in drugimi izdelki.

»V Telekomovem centru Koper lahko uporabniki sklenejo naročniško razmerje, kupijo mobilni telefon, prenosnik ali televizor po akcijski ceni ter izbirajo med številnimi drugimi izdelki. S sodelavci jim bomo z veseljem pomagali pri izbiri in najbolj optimalni odločitvi,« je ob otvoritvi novega centra poudarila Mateja Šadl Furlan, vodja Telekomovega centra Koper.

Telekomov center v Kopru je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro, telefonska številka: 05 662 25 55 in 041 700 211. Telekomov center na Pristaniški ulici 2 se z današnjim dnem zapira.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku