Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
18.01.2023 11:33

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije drugič zapored Top Employer

Mednarodna neodvisna organizacija Top Employers Institute je po opravljeni poglobljeni presoji kadrovskih praks Telekomu Slovenije tudi za leto 2023 podelila certifikat Top Employer. Gre za ugleden mednarodni strokovni standard na področju prepoznavanja odličnosti kadrovskih praks, ki jih podjetja izvajajo za svoje zaposlene, za podjetja, ki ga prejmejo, pa predstavlja izjemno pomembno priznanje. Telekom Slovenije je certifikat Top Employer prejel drugo leto zapored.

Certifikat Top Employer prejmejo podjetja, ki s svojimi kadrovskimi praksami in usmerjenostjo k zaposlenim v mednarodnem merilu izstopajo ter se tudi zato uvrščajo med najbolj zaželene delodajalce. To so podjetja, ki izkazujejo visoko stopnjo skrbnosti in odgovornosti do zaposlenih ter inovirajo in sledijo trendom na področju upravljanja s kadri.

»Prejeti certifikat potrjuje, da je Telekom Slovenije primerljiv z najboljšimi globalnimi podjetji. To je zato, ker spodbujamo okolje sodelovanja, varnosti in zaupanja ter se zavedamo, da je takšno delovno okolje pogoj za zagotavljanje naprednih, varnih in zanesljivih storitev za naše uporabnike. Smo #povezani sodelavci in sodelavke, ki znamo prisluhniti željam uporabnikov in hkrati predvideti njihove komunikacijske potrebe prihodnosti, s katerimi so in bodo varno, zanesljivo in najbolje #povezani,« ob tem poudarja predsednik uprave Telekoma Slovenije, Boštjan Košak.

V Telekomu Slovenije kadrovske prakse uvajajo in nadgrajujejo skupaj s zaposlenimi in z njihovo vključenostjo v celoten proces, prav tako s številnimi aktivnostmi težijo k čim boljši celoviti izkušnji in obravnavi zaposlenih, kar so pri Top Employers Institute tekom certifikacije še posebej izpostavili.

»Odgovorno in skrbno razvijamo kadrovske sisteme in razvojne programe, nenehno nadgrajujemo tudi aktivnosti na vseh področjih upravljanja z zaposlenimi. Znanje in kompetence sodelavk in sodelavcev nadgrajujemo z različnimi razvojnimi programi, kompetenčnimi centri, izobraževanji in internim prenosom znanj. Skrbimo za motiviranje in nagrajevanje, omogočamo številne ugodnosti ter izvajamo preventivne programe in aktivnosti za zdravje zaposlenih,« pa praviHelena Lokar, direktorica Upravljanja s kadri in splošnih zadev v Telekomu Slovenije.

Telekom Slovenije z 2103 zaposlenimi sodi med velika slovenska podjetja. Je imetnik polnega certifikata Družini prijazno podjetje in certifikata Družbeno odgovoren delodajalec ter se uvršča med najbolj ugledne delodajalce v Sloveniji.

Top Employers Institute je bil ustanovljen pred več kot 30 leti, v tem obdobju je certificiral podjetja in organizacije iz 121 držav.

Več na telekom.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Telekom Slovenije

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več