Računalništvo, telefonija
11.06.2021 14:00

Deli z drugimi:

Share

Tedenski pregled novih delovnih mest

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Podjetja težko sledijo hitrosti današnjega spreminjajočega se digitalnega sveta. Vendar imajo prednost podjetja, ki so tehnološko bolj podkovana in uporabljajo najnovejše digitalne metode za delovanje, promocijo, sodelovanje s strankami in rast svojega podjetja. Vse to pa bi bilo nemogoče brez izobraženega in tehnično podkovanega IT kadra.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Pridružite se ekipi Comtrage Gaming, vodilnemu dobavitelju programske opreme in tehnologije za igralniško industrijo. Visoko usposobljena ekipa išče sodelavce vodilne inženirje za zagotavljanje
kakovosti (m/ž), ki bodo delovali kot ključna kontaktna točka za vse vidike zagotavljanja kakovosti in ki bo usklajeval notranje in zunanje vire projekta.

Podjetje Dominatus išče Web developerja (m/ž), ki si želi novih izzivov v strokovnem okolju s priložnostmi za napredek. Želijo si sodelavce, ki dobro poznajo programersko okolje WordPressa in WooCommerce, kar vključuje tudi znanje HTML in CSS programskih kod. Zaželeno je tudi napredno znanje PHP in izkušenj z OOP.

Podjetje iPROM, pionir na področju razvoja tehnologij za digitalno oglaševanje, širi razvojno ekipo in v svoje vrste vabi tri nove sodelavce. Front-end razvijalec (m/ž) bo skrbel za samostojen razvoj administrativnega sistema in sodeloval pri razvoju najnaprednejše platforme za digitalno oglaševanje v regiji Adriatic.

JavaScript razvijalec (m/ž) bo dobil edinstveno priložnost, ki združuje praktično delo na razvojnih projektih, sodelovanje pri razvoju platforme za digitalno oglaševanje in neprestano inoviranje na področju marketing.

Prav tako iščejo razvijalca za AdTech (m/ž), ki goji strast in zanimanje do spletnih oglaševalskih tehnologij ter programatičnega ekosistema. Obvezno poznavanje programskih jezikov JavaScript, CSS3 in HTML5.

Še vedno aktualna delovna mesta:

firmware_razvojni_inženir

Blagovni znamki EQUA in GOAT STORY v svoje vrste vabijo firmware enginnerja (m/ž). Njegove naloge bodo obsegale programiranje mikrokrmilnikov, programiranje v jeziku C/C++ in razvoj tehničnih rešitev.

Hitra in rastoča ekipa AgileDrop v svoje vrste vabijo nove
PHP razvijalce in razvijalke, ki bi se pridružili in nadaljevali uspešno digitalno zgodbo. Čaka vas redna zaposlitev za nedoločen čas, možnost delo od doma ali pa delo v pisarni, ki ti je najbližje (LJ, MB, CE, NM). Od kandidatov pričakujejo dobro poznavanje PHP, HTML in CSS frameworka.

Ekipa BE-terne išče pronicljive in motivirane strokovnjake z izkušnjami pri programiranju ERP rešitev. Vabijo aplikacijskega
inženirja (m/ž), ki je pripravljen na kodiranje in druženje s prijetnimi sodelavci. Razvijali boste programske kode, opravljali teste na napravah in odpravljali napake v programski opremi.

Prav tako vabijo aplikacijskega inženirja – CRM (m/ž), ki ima dobre sposobnosti reševanja problemov. Sodelovali boste v razvoju aplikacij po meri, oblikovali poslovne procese in integrirali s pomočjo platforme Dynamics 365 ter izvajali testiranja konfiguracij.

Prosto imajo tudi delovno mesto podatkovni inženir (m/ž) z zaključeno 1. ali 2. bolonjsko stopnjo iz računalništva, matematike ali sorodnih področij. Skrbeli boste za velike sklope podatkov, razvoj in vzdrževanje arhitektur masovnih podatkov, izvajali testiranja na podatkovnih platformah in delali z najnovejšimi tehnološkimi trendi za upravljanje podatkov (Azure Cloud, Synapse …).

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku