Računalništvo, telefonija
31.08.2010 14:05

Deli z drugimi:

Share

Tanko ohišje in 7-kratna povečava

Samsung, vodilno podjetje pri izdelovanju uporabne elektronike, predstavlja digitalni fotoaparat PL200
Samsung PL200
Samsung PL200

Samsung, vodilno podjetje pri izdelovanju uporabne elektronike, predstavlja digitalni fotoaparat PL200. Stilsko oblikovan model, s 14.2 milijona slikovnih točk postavlja novo mejo v srednjem razredu. Cenovno dostopen PL200 je prava kombinacija naprednih zmogljivosti, kot so snemanje video posnetkov v visoki ločljivosti, zmogljiva optika in velik LCD zaslon ter enostavne uporabe, ki je postala ena od najbolj prepoznavnih lastnosti Samsung fotoaparatov.

Samsung PL200 ima izjemno majhno ohišje, ki na zadnji strani vsebuje velik 7,6 cm (3.0″) LCD zaslon, ki omogoča enostavno fotografiranje in pregledovanje fotografij. PL200 ima tudi zmogljivo, 7-kratno optično povečavo (31 mm – 217 mm). Zahvaljujoč Samsungovi dvojni stabilizaciji, ki vključuje tako digitalni kot tudi optični stabilizator, pa lahko uporabniki posnamejo čiste in ostre posnetke. Poleg fotografij visoke kvalitete, lahko PL200 posname tudi video posnetek v visoki ločljivosti (720p) s 30 slikami na sekundo, posnetki pa so shranjeni v formatu H.264, ki omogoča trikrat daljše snemanje kot MJPEG video.

Samsung PL200 vsebuje obširen paket samodejnih kontrol, ki pomagajo uporabniku, da z lahkoto posname boljše fotografije. Napredni Smart Auto sistem (za slike in video), samodejno prepozna okoliščine in odpravi dvom o tem, ali bo fotografija uspela. Z enostavnim pritiskom na gumb, uporabniki nastavijo Smart Auto način, ki analizira okolico in samodejno nastavi najbolj primeren scenski način in nastavitve za najboljši rezultat. PL200 vsebuje tudi tako imenovani Beauty Shot in Smile Shot, ki posrbita za najlepše portrete, poleg tega pa vsebuje tudi zaznavanje in preprečevanje mežikanja. S funkcijo Smart Album pa je pregledovanje in iskanje fotografij še veliko bolj enostavno.

Fotoaparat bo pri nas na voljo v drugi polovici septembra.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EURO FOTO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EURO FOTO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EURO FOTO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku