Računalništvo, telefonija
05.07.2019 13:00

Deli z drugimi:

Share

Talent Camp 2019 letos še bolj intenziven

V Ljubljani danes že drugi dan poteka poletna delavnica Outfit7 Talent Camp.
V Ljubljani danes že drugi dan poteka poletna delavnica Outfit7 Talent Camp.

V Ljubljani danes že drugi dan poteka poletna delavnica Outfit7 Talent Camp, ki jo organizira hčerinsko podjetje družbe Outfit7, Ekipa2 d.o.o. Od 4. do 7. julija 30 izbranih kandidatov ustvarja mobilne igre s pomočjo izkušenih mentorjev, ki razvijajo svetovne hite kot sta My Talking Tom in Talking Tom Hero Dash. Letošnji talenti prihajajo iz Slovenije, Hrvaške, Severne Makedonije, Slovaške, Avstrije, Italije, Španije in Portugalske. V šestih ekipah bodo v štirih dneh s pomočjo mentorjev razvili 6 mobilnih iger in že jutri predstavili svoje končne izdelke.

Miha Obal, tehnični direktor podjetja Outfit7 Limited: “Izjemen odziv že ob odprtju prijav je pokazal, da bo letošnji Talent Camp eden boljših! Izziv za največje število udeležencev do zdaj je velik, saj se trudijo ustvariti kar šest mobilnih iger. Ves čas imajo podporo naših mentorjev in po prvih odzivih lahko rečem, da je energija prava, ideje dobre in navdušenje veliko! Vesel sem, da lahko na tako pozitiven način predajamo naša znanja in izkušnje mladim talentom in komaj čakam, da vidim končne izdelke.”

Jutri udeležence čaka še zadnji dan, ki ga lahko namenijo razvoju svojih mobilnih iger. Zvečer sledijo predstavitve in razglasitev zmagovalcev.

Več informacij: https://outfit7.com/talent-camp/
Facebook stran: https://www.facebook.com/Outfit7TalentCamp/


Prijavi napako v članku