Telefoni
12.10.2017 06:02
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tablifon Vernee Mix 2 sedaj za odlično ceno!

Vernee Mix 2 je lahko vaš že za 144,57 evrov.
Vernee Mix 2 je lahko vaš že za 144,57 evrov.

Kitajski proizvajalec pametnih mobilnih telefonov Vernee je predstavil prvi telefon iz svoje nove serije, ki jo je napovedal na nedavnem svetovnem kongresu mobilne telefonije. Gre za zelo zmogljiv telefon z oznako Mix 2, katerega glavna lastnost je »neskončni« zaslon. Robovi zaslona so namreč zelo tanki, zato je uporabniška izkušnja pri novincu več kot odlična v primerjavi s konkurenco.

Tablifon Vernee Mix 2 je trenutno mogoče naročiti na spletni strani GearBest za več kot odlično ceno, saj je novost vrednotena na zgolj 144,57 evrov. Za ta denar bomo prejeli pametni mobilni telefon Android, ki je opremljen s 15,24-centimetrsko (6,0-palčno) diagonalo, osemjedrnim procesorjem MTK6757CD frekvence 2,5 gigahercev in štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Tu za nameček najdemo še vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti prostora, digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in spletnikameri ločljivosti pet milijonov slikovnih točk.

Kot se za sodobni pametni mobilni telefon spodobni ima tudi Vernee Mix 2 na voljo bralnik prstnih odtisov in podporo za dve telfonski kartici SIM. Novost je po akcijski ceni na voljo na spletni povezavi http://bit.ly/Vernee-Mix-2, z nakupom pa nikakor ne gre odlašati, saj je ponudba časovno omejena. Pri tem velja še omeniti, da je na Gearbestu na voljo še več podobnih telefonov, in sicer na spletni povezavi https://www.gearbest.com/promotion-top-brand-phones-special-586.html.


Prijavi napako v članku