Igre
25.05.2019 12:10
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ta retro prenosna igralna konzola je nekaj posebnega

Proizvodnja prenosne igralne konzole Playdate ameriškega podjetja Panic naj bi se pričela kmalu.
Proizvodnja prenosne igralne konzole Playdate ameriškega podjetja Panic naj bi se pričela kmalu.

Retro igralne konzole gredo v prodajo kot za stavo, saj po mnenju mnogih poznavalcev nudijo precej boljšo igralnost v primerjavi s sodobnimi igralnimi konzolami. To bo povsem držalo tudi za prenosno igralno konzolo Playdate ameriškega podjetja Panic, ki sicer že več kot 20 let pripravlja raznovrstno programsko opremo za operacijska sistema macOS in iOS. Retro prenosna igralna konzola Playdate je po mnenju poznavalcev resnično nekaj posebnega, saj je opremljena s črno-belim zaslonom, nekaj tipkami in posebno ročko, ki se nahaja na desni strani naprave. Slednja ne bo namenjena polnjenju baterije, ampak jo bomo uporabljali za igranje priljubljene konzolne igre.

Proizvodnja prenosne igralne konzole Playdate ameriškega podjetja Panic naj bi se pričela kmalu, zanjo pa bo treba v Združenih državah Amerike odšteti preračunanih 132 evrov, kar pa seveda ni poceni. To je verjetno tudi razlog, zakaj bo novost vsaj sprva izdelana v zelo omejenih količinah. Pri novosti pa je zanimivo tudi to, da bodo ljubitelji retro iger vsak teden prejeli novo igro in sicer za obdobje treh mesecev, kar pomeni, da bodo skupno prejeli 12 retro iger, ni pa znano, za kakšne igre bo šlo, zato bo to presenečenje.

Več o retro prenosni igralni konzoli Playdate ameriškega podjetja Panic je na voljo na spletni povezavi https://play.date/.Tu se lahko seveda tudi registriramo z namenom prejemanja zanimivih obvestil o tej konzoli.


Prijavi napako v članku