Telefoni
28.02.2019 12:21
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ta telefon zdrži ves teden brez polnjenja

Telefon Energizer Power Max P18K Pop je opremljen z baterijo kapacitete 18.000 miliamper ur.
Telefon Energizer Power Max P18K Pop je opremljen z baterijo kapacitete 18.000 miliamper ur.

Prekratka avtonomija delovanja je eden največjih problemov za večino uporabnikov sodobnih pametnih mobilnih telefonov z operacijskim sistemom Android. Ti se namreč čez dan praktično ne morejo ločiti od njih, saj jih uporabljajo za zagon številnih aplikacij, gledanje videoposnetkov, brskanje po spletu in podobno. S pametnim mobilnim telefonom Energizer Power Max P18K Pop teh težav ne bo, saj je opremljen z baterijo brez primere – njena kapaciteta znaša kar 18.000 miliamper ur.

Pametni mobilni telefon Energizer Power Max P18K Pop je sodeč po fotografijah približno trikrat debelejši od klasičnih pametnih mobilnikov. Mnogi novost zato že primerjajo z energijsko banko, ki je dejansko namenjena polnjenju mobilnih naprav na poti. Pri podjetju zagotavljajo, da bi uporabniki lahko novi telefon uporabljali ves teden, ne da bi ga priključili na polnilec. Neprekinjeno naj bi lahko predvajali do 48 ur videoposnetkov, poslušali 100 ur glasbe ali 90 ur viseli na telefonu in se pogovarjali. Zaradi izjemne kapacitete baterije ne preseneča, da polnjenje povsem izpraznjene baterije traja kar osem ur.

Na srečo je pametni mobilni telefon Energizer Power Max P18K Pop dovolj zmogljiv, da se lahko kosa s sodobnimi izzivi. Ta je namreč opremljen s procesorjem MediaTek frekvence 2 gigahercev, 6 gigabajti sistemskega pomnilnika, tremi digitalnimi fotoaparati ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk in dvema spletnima kamerama, ki sta pritrjeni na posebnem nosilcu in se prikažeta le, ko je to potrebno. Za prikaz slik ima novinec na voljo zaslon LCD s 15,7-centimetrsko oziroma 6,2-palčno diagonalo. Poganja ga mobilni operacijski sistem Android 9.0 Pie.

Če vas je pametni mobilni telefon Energizer Power Max P18K Pop prepričal, ga lahko kupite od junija dalje. Zanj bo treba odšteti okoli 600 evrov.


Prijavi napako v članku