Nas in strežniki
19.09.2014 11:06
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Synology predstavlja novi DiskStation DS414j

Synology DS414j
Synology DS414j

Stroškovno dostopen strežnik NAS s 4 režami za diske in solidnimi zmogljivostmi.

Synology je predstavil DiskStation DS414j, strežnik NAS s 4 režami za diske, ki je primeren za domače uporabnike in manjše pisarne, ki želijo učinkovito upravljati, zaščititi in deliti svoje podatke.

»Synology si prizadeva ponuditi, tako poslovnim kot domačim uporabnikom, dostopno in vendar tudi zmogljivo rešitev. DS414j je brez dvoma optimalni dosežek tega prizadevanja. Je prvi izdelek iz serije »j«, ki prinaša dvojedrni procesor in SuperSpeed USB priključek ter tako napoveduje novo obdobje v razvoju stroškovno prijaznih strežnikov NAS,« je izjavila Nicole Lin, produktna direktorica pri podjetju Synology Inc.

Z 1,2 GHz dvojedrnim procesorjem, DS414j prinaša revolucionarne zmogljivosti v svoj segment: povprečna hitrost branja podatkov je 112 MB/s v okolju Windows in 80 MB/s zapisovanja. Vgrajeni koprocesor za računanje operacij s plavajočo vejico še dodatno povečuje zmogljivosti glavnega procesorja, kar je še posebej dobrodošlo pri prikazovanju predoglednih sličic. Je izjemno energetsko učinkovit, saj porabi le 36,7 Vata v polnem delovanju in 8,5 v stanju mirovanja. Še več, pametni način usmerjanja pretoka zraka in blaženje zvoka, naredijo napravo učinkovito hlajeno in tiho, v primerjavi z osebnimi računalniki.

DS414j poganja DiskStation Manager (DSM) 5.0, intuitiven operacijski sistem, ki zagotavlja cel nabor programov za večjo produktivnost pri delu. Synology je bil nagrajen s priznanjem PCMag Business Choice Award 2013, kjer je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, splošnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil.

Prosimo obiščite http://www.synology.com/en-global/products/overview/DS414j ali http://www.xenon-forte.si/novosti/synology.aspx za več informacij.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku