Računalništvo, telefonija
24.01.2020 17:00

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil SA3600

Synology SA3600
Synology SA3600

Korporacija Synology Inc. je predstavila sistem za hrambo podatkov SA3600, najnovejšo napravo iz serije zmogljivih in vsestranskih strežnikov NAS s skupno kapaciteto hrambenega prostora, ki jo merimo v petabajtih. SA3600 je zasnovan za najtežja opravila in omogoča nadgradnje tudi za prihodnji razvoj. Podjetjem ponuja stroškovno učinkovito rešitev za dostop do hitrega lokalnega hrambenega prostora za podatke.

»Serijo SA smo zasnovali kot odgovor na vse večje povpraševanje po lokalnih rešitvah za hrambo podatkov, ki ponujajo veliko kapaciteto hrambenega prostora,« je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. »SA3600 zagotavlja ogromno kapaciteto in zmogljivo rešitev za izpolnjevanje vedno večjih zahtev po procesorski moči, ki omogoča lažjo preobrazbo računalniške podpore v večjih podjetjih.«

Vsestranska arhitektura za pospešeno delo

SA3600 poganja 12-jedrni procesor Intel Xeon in ga je mogoče razširiti na 180 pogonov. SA3600 ponuja zmogljivost shranjevanja v petabajtih, ki je primerna za obsežna opravila nadzora ali videoprodukcijo. Podpora za 2,5 in 3,5-palčne pogone SAS / SATA povečuje prilagodljivost in izbiro ponudnika diskov, kar prispeva k zmanjšanju skupnih stroškov lastništva (TCO).

  • Zmogljivost: več kot 5.500 MB / sekvenčnega pretoka in 176.000 IOPS.1
  • Prilagodljivost: do 1.536 TB pomnilniške zmogljivosti s 7 razširitvenimi enotami.2
  • Vgrajena 10GbE mrežna povezava: 2 x 10GbE in 4 x 1GbE Ethernet vrata.
  • Razširitev PCIe 3.0: dve PCIe reži za dodatno podporo mrežne kartice.
  • Pripravljen na virtualizacijo: certificiran za VMware® vSphere ™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer ™ in OpenStack Cinder.

1 Rezultati meritev zmogljivosti se lahko razlikujejo glede na okolje, uporabo in konfiguracijo.

2 SA3600 podpira do sedem razširitvenih enot Synology RX1217sas / RX2417sas, ki niso vključene v ceno naprave.

Integrirana zaščita podatkov in dosegljivost

Enostavna namestitev in uvedba močno poenostavlja delo s celovitimi orodji, namenjenimi podjetjem za zaščito njihovih podatkov.

  • Zaščita VM, SaaS in naprav končnih uporabnikov

Centralna rešitev za varnostno kopiranje za zaščito virtualnih naprav VMware in Windows Server, osebnih računalnikov z Windows operacijskim sistemom, računov Office 365 in G Suite. Upravljate lahko vse naloge varnostnega kopiranja iz ene same konzole in s prilagodljivimi metodami obnovitve, po potrebi lahko izjemno hitro obnovite podatke. Kliknite za več informacij o rešitvi Synology Active Backup.

  • Peprečite izgubo podatkov s posnetki stanja in replikacijo

Za zaščito podatkov lahko Synology Snapshot Manager integrirate z VMware in Windows. Replikacija posnetkov stanj, za vse ostale delovne obremenitve, omogoča zaščito skupnih map in LUN. Kliknite za več informacij o naših rešitvah za virtualizacijo.

  • Maksimalna dosegljivost

Uporabniki lahko z dodatno napravo SA3600 kombinirajo dva strežnika v enotno maksimalno dosegljivo gručo. Aktivno / passivna struktura, v primeru okvar strojne opreme, zagotavlja nemoten prenos storitev med obema strežnikoma v gruči.Kliknite za več informacij o Synology High Availability.

Za več informacij o SA3600, obiščite https://www.synology.com/products/SA3600

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku