Poslovne rešitve
19.06.2024 17:00

Deli z drugimi:

Share

Synology je najavil naprave ActiveProtect za razširljivo, centralizirano in poenostavljeno zaščito poslovnih podatkov

Synology je najavil nove naprave ActiveProtect, specializirano linijo za zaščito podatkov, ki združuje centralizirano upravljanje z visoko razširljivo arhitekturo, kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo v svojem razredu.

“Predstavitev naprav ActiveProtect odraža Synologyjevo nenehno predanost zagotavljanju  najboljših orodij našim uporabnikom za upravljanje njihovih najdragocenejših virov – podatkov,” je povedal Philip Wong, predsednik in izvršni direktor Synologyja. “V današnjem hitro razvijajočem se digitalnem okolju se podjetja pri varovanju svojih podatkov soočajo z izzivi brez primere. Z novo ponudbo naprav ActiveProtect želimo organizacijam vseh velikosti ponuditi možnost, da se neposredno soočijo z izzivi kibernetske varnosti.”

ActiveProtect omogoča centralizacijo pravilnikov, opravil in naprav za zaščito podatkov na ravni celotne organizacije in tako nudi enotno podokno za upravljanje in nadzor. Celovita pokritost končnih odjemalcev, strežnikov, hipervizorjev, sistema za shranjevanje, baz podatkov ter storitev Microsoft 365 in Google Workspace dramatično zmanjšuje slepe točke IT okolja in potrebo po namestitvi in upravljanju več rešitev za zaščito podatkov.

“Organizacije so zadolžene za vzdrževanje zapletenih in dragih strategij varovanja podatkov, mi pa želimo z ActiveProtect rešiti vse izzive hkrati,” je izjavil Jia-Yu Liu, izvršni podpredsednik pri Synology. “ActiveProtect je rezultat obsežnih raziskav, razvoja in izkušenj pri delu z našimi strankami. Prepričani smo, da bomo zagotovili rešitev, ki bo presegla pričakovanja sodobnih podjetij.”

Enostaven za namestitev in upravljanje

IT ekipe lahko naprave ActiveProtect hitro namestijo v nekaj minutah in prek centralizirane konzole ustvarijo celovite načrte za zaščito podatkov. Od izvajanja pravilnikov o nespremenljivosti in izoliranih oziroma nepovezanih varnostnih kopijah do izvajanja obnovitvenih postopkov je ActiveProtect zasnovan tako, da je intuitiven in znatno zmanjšuje operativne stroške.

Razširljiv za vsako organizacijo

Vsaka naprava ActiveProtect lahko deluje v samostojnem načinu ali načinu, ki velja za upravljanje gruče. Zmogljivost shranjevanja je mogoče razporediti po stopnjah s pomnilniškimi rešitvami Synology NAS/SAN, C2 Object Storage in drugimi napravami ActiveProtect v gruči. Poleg tega je mogoče tudi obstoječe namestitve rešitve Synology Active Backup for Business upravljati prek enotnega vmesnika, kar zagotavlja visoko prilagodljivost.

Hitro in učinkovito

Namensko izdelane naprave ActiveProtect izkoriščajo inkrementalne varnostne kopije z deduplikacijo na izvorni strani, globalno in med spletnimi mesti, da zagotovijo hitro varnostno kopiranje in replikacijo z minimalno uporabo pasovne širine. ActiveProtect je do 7-krat hitrejši pri varnostnem kopiranju s tipičnim razmerjem deduplikacije več kot 2:1, kar znatno zmanjša operativne stroške.

ActiveProtect bo na voljo prek distributerjev in partnerjev podjetja Synology v drugi polovici leta 2024. Za več informacij o seriji naprav za zaščito podatkov Synology obiščite https://sy.to/activeprotect ali se obrnite na slovenskega distributerja Xenon forte d.o.o.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več