Računalništvo, telefonija
27.06.2016 18:03
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super zadeva, kje ste bili do zdaj?!

Super zadeva, kje ste bili do zdaj?!
Super zadeva, kje ste bili do zdaj?!

To je največkrat zastavljeno vprašanje številnih, ki so že preizkusili masažo na delovnem mestu. Niso govorili o prijemih osebnega maserja oziroma maserke. Vsaj ne o prijemih osebnega maserja oziroma maserke v človeški podobi. Govorili so o masažnem pasu Vitalnek. Zelo blizu.

Ta prispevek zagotovo bere ogromno IT strokovnjakov in drugih, ki pol dneva ali celo več preživite pred računalniškim zaslonom v pisarni. Običajno v popolnoma nepravilnem položaju. Pol dneva v pisarni, drugo polovico pa pri kiropraktiku. Vsaj želeli bi si. Prisilna drža namreč prej ali slej prinese tudi hude bolečine v vratu in ramenih. K sreči obstaja rešitev, oziroma dobra alternativa osebnemu maserju in kiropraktiku.

Masažni pas Vitalnek lahko olajša in celo popolnoma odpravi bolečine ramenskega obroča. Uporabnik lahko sedi za pisalno mizo, za računalnikom in nemoteno dela, medtem pa pas z osmimi vgrajenimi ročicami učinkovito masira in sprošča napetosti mišic vratnega in ramenskega predela. Pas oddaja tudi prijetno infra toploto, ki v kombinaciji z učinkovitim gnetenjem prodira globoko v tkivo, sprošča mišice, pospešuje prekrvavitev, pomirja in sprošča telo in duha. Masažni pas Vitalnek je zaradi praktične oblike primeren tudi za masažo drugih delov telesa, predvsem križa, rok, stegen, podplatov ali trebuha, uporabljati pa ga je mogoče praktično kjerkoli – pred televizijskim sprejemnikom, med vožnjo, med potovanjem, na dopustu, na delovnem mestu …

Masažni pas Vitalnek je na voljo v spletni trgovini Bralko. Pa še to. Prvim 10 bralcem ali bralkam tega članka bodo do 15.7.2016 v njihovi spletni trgovini priznali poseben popust v višini 39,00 €. Vse kar morate storiti je, da pri naročilu vpišete v predalček, kjer je kupon: prvih10. Tako boste zanj odšteli le 100,00 €. Pohitite, kupon je samo za prvih 10 naročenih. Če boste pri naročilu imeli kakršne koli težave, lahko pokličete na tel. 03/8915560 ali 041/680451. Radi vam bodo pomagali. Vaš nakup je povsem varen. Če vam masažni pas ne odgovarja, ga lahko v 14 dneh po nakupu nepoškodovanega vrnete, oni pa vam vrnejo kupnino. (Oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku