Računalništvo, telefonija
01.12.2017 06:50
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Storitev HBO GO je zdaj dostopna neposredno!

Storitev HBO GO je zdaj dostopna direktno, kar pomeni, da je na voljo vsem.
Storitev HBO GO je zdaj dostopna direktno, kar pomeni, da je na voljo vsem.

Spletna storitev videa na zahtevo HBO GO je v Sloveniji zelo priljubljena, saj naročnikom ponuja več kot 2.800 naslovov programskih vsebin. Tu najdemo številne filmske uspešnice, najnovejše serije, HBO-jevo izvirno produkcijo, dokumentarce, koncerte in kultne HBO-jeve serije. Vsebine so seveda dostopne kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat si to zaželite, saj jih lahko predvajamo na našem prenosnem računalniku, pametnem mobilnem telefonu, tabličnem računalniku in seveda pametni televiziji. Programske vsebine na HBO GO-ju so za nameček osvežene večkrat na teden, večina HBO izvirne produkcije pa je dostopna vedno, kar dejansko pomeni brez časovne omejitve.

Medtem ko je bila spletna storitev videa na zahtevo HBO GO do nedavnega na voljo zgolj z vezano na naročnino katerega izmed kabelskih operaterjev, danes temu ni več tako. Storitev HBO GO je namreč zdaj dostopna direktno, kar pomeni, da je na voljo vsem, ki razpolagajo s širokopasovnim dostopom do interneta oziroma dovolj zmogljivim dostopom do spleta za predvajanje video vsebin. Tu je seveda na voljo enomesečno brezplačno promocijsko obdobje, nato pa bo cena mesečne naročnine znašala 6,99 evrov, kar je v primerjavi s konkurenčnimi storitvami relativno malo.

Račun za HBO GO lahko ustvarite s klikom na spletno povezavo https://hbogo.si/. Nato pa se lahko v sistem prijavimo tudi preko mobilne aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike.


Prijavi napako v članku