Računalništvo, telefonija
05.11.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Steelseries predstavlja novo gaming miško Sensei ten

Sensei Ten, najnovejša gaming miška s TrueMove Pro senzorjem
Sensei Ten, najnovejša gaming miška s TrueMove Pro senzorjem

SteelSeries, eden izmed vodilnih proizvajalcev na področju igričarskih perifernih enot, je v začetku oktobra predstavil Sensei Ten, najnovejšo gaming miško s TrueMove Pro senzorjem. Originalni model Sensei velja za enega najbolj ikoničnih in razširjenih v e-športih. Sensei Ten, katere ime izhaja iz japonske besede za božansko, uteleša svoje poslanstvo v ikonični obliki, a z novimi izboljšavami.

Nadgrajena legenda

Že več kot deset let SteelSeries Sensei s svojo ikonično obliko in zmogljivostjo definira meje gaming mišk. Njena obojeročna oblika je bila pogosto poustvarjena, vendar se do sedaj nobeni drugi miški ni uspelo približati originalni SteelSeries Sensei, ki je postala tako zelo priljubljena med gamerji. Sensei Ten tako ohranja že znano Sensei obliko, a jo nadgradi z novim

TrueMove Pro senzorjem, ki je kot nalašč za tekmovalno igričarstvo.

TrueMove Pro sensor je najnovejši optični senzor, ki je rezultat sodelovanja SteelSeries in PixArt. TrueMove Pro z lahkoto prekosi svoje tekmece na katerikoli podlagi zahvaljujoč svoji True 1:1 sledljivosti, 18 000 CPI in 450 IPS. Napredna preciznost onemogoča napačno sledenje manevrov pod kotom, sunkovitih gibov in hitrega klikanja. TrueMove Pro združuje PixArt-ova leta izkušenj z oblikovanjem senzorjev in SteelSeries-ovo poslanstvo, da zagotovi najboljšo možno sledljivost, zaradi česar je TrueMove Pro najboljši senzor na kakršnikoli podlagi.

»Kot večina igričarjev sem tudi sam skozi leta preizkusil veliko mišk. S Sensei-jem sem končno našel popolnost,« pravi Sébastien »Ceb« Debs iz ekipe OG. Ceb in OG so letos pisali zgodovino kot prva ekipa, ki je zmagala na dveh zaporednih »The International«, tekmovanjih v Doti 2, kjer je Ceb obakrat slavil s Sensei miško.

Ergonomska in obojeročna oblika Sensei Ten zagotavlja udoben in naraven občutek za levičarje in desničarje ne glede na način oprijema. Osem gumbov in univerzalno ohišje še bolj pripomoreta k hitri menjavi oprijemov. Sensei Ten se ponaša s 5 CPI vgrajenim spominom, ki omogoča shranjevanje nastavitev, 60 milijoni mehanskih stikal za konsistentno natančnost klikanja, 2-zonsko RGB osvetljavo in visokokakovostnim polimernim ohišjem za leta uporabe.

O SteelSeries

SteelSeries, ki je bilo ustanovljeno leta 2001, je že vrsto let eden izmed vodilnih proizvajalcev igričarskih perifernih enot, ki se osredotoča na kvaliteto, inovativnost in funkcionalnost. Prav tako je nahitrejše rastoča znamka gaming slušalk v ZDA.

SteelSeries konstantno izboljšuje zmogljivost svojih izdelkov s svojimi inovacijami in tehnologijo, ki omogoča igričarjem, da igrajo bolje, trenirajo dlje in presegajo cilje. Je pionir v podpiranju tekmovalnih gaming turnirjev in e-športov in omogoča medsebojno povezovanje ter spodbuja občutek pripadnosti med igričarji.

Pri oblikovanju in izdelavi vsakega izdelka SteelSeries tesno sodeluje z ekipo profesionalnih in ljubiteljskih igričarjev, ki predstavljajo vodilno silo podjetja.

Za več informacij o izdelkih in partnerjih SteelSeries obiščite www.SteelSeries.com. Za najnovejše novice sledite na socialnih omrežjih na http://facebook.com/steelseries in na Twitterju @SteelSeries.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več