Življenjski slog
28.11.2023 07:11
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ste naveličani pospravljanja za mačkom?

Ljubitelji mačk se zavedamo, kakšno srečo imamo, da so mačke dokaj samostojni ljubljenčki v primerjavi z drugimi. Ne potrebujejo jutranjih in večernih sprehodov, z veseljem pa se z nami crkljajo, ko je čas za igro pa imajo ali neskončno energije ali pa val lenobe. Tudi pri velikih in malih potrebah so zelo samostojne. V kot jim postaviš mačji WC, napolniš s peskom in za vse ostalo posrkbijo same. Je pa potrebno redno vzdrževati njihov WC, saj so vonjave neprijetne tako za lastnike kot tudi za same mačke, ki imajo rade čistočo. Če imate doma več mačk, veste, da je potrebno večkrat na dan pospraviti mačji WC. Lahko da vas to niti ne moti, nekateri pa zagotovo iščete, kako bi to poenostavili oziroma avtomatizirali.

Tukaj nastopi revolucionarni avtomatizirani mačji WC, ki prinaša sodobno rešitev za lastnike mačk, ki si želijo več udobja in higiene. Pri prodajalcu GeekBuying je lahko vaš za 389,99 € z uporabo kode NNNFURSCAT.

Ta mačji WC je prvi na trgu, ki samodejno izvaja vse postopke – od čiščenja do pakiranja in tesnjenja vrečke z odpadki. To pomeni, da lastnikom mačk ni več potrebno ročno zajemati odpadkov, saj WC sam poskrbi za vse, kar je potrebno.

Poleg tega je ta inovativni mačji WC opremljen s pametno aplikacijo, ki omogoča daljinsko upravljanje čistilnega urnika in sledenje teže mačke, obiskov stranišča in drugih dejavnikov. Tako predstavlja popolnoma inteligentno rešitev, ki omogoča resnično brezskrbno izkušnjo.

Varnost mačke je naša glavna skrb. WC je opremljen s sistemom za varovanje življenja, ki vključuje sedem varnostnih senzorjev in protiščipalno strukturo. Če je mačka v stranišču ali v njegovi bližini, detektorji zaznajo njeno prisotnost in preprečijo odpiranje vrat, da mačka ostane varna. Pomembno je omeniti, da mora mačka tehtati vsaj 1,36 kg za uporabo avtomatskega čistilnega sistema.

WC je zasnovan z velikim notranjim prostorom 60L, kar omogoča uporabo več mačkam hkrati, zaradi česar je idealen za gospodinjstva z več mačkami. S prostornim 6L predalnikom za odpadke in certificiranim dezodorantom za odstranjevanje vonjav lahko pozabite na ročno zajemanje odpadkov za do tri mesece.

Filter v obliki sita avtomatično precedi vse grudaste mačje peske, ločuje odpadke in pušča svež pesek za naslednjo uporabo. Za čiščenje mačjega WC-ja sledite nekaj preprostim korakom, da odstranite kroglo, filter in peskovnik. Ta sistem je izjemno priročen in zmanjšuje pogostost potrebnega čiščenja, kar vam prihrani čas, energijo in denar.

Krogla mačjega WC-ja je opremljena z dezodorantnim vložkom, vključene v paketu pa so 3 dezodorantne palice. Vse te komponente so preizkušene in dokazano nudijo neškodljivo rešitev za dezodoriranje za mačke. Vseeno bi vam pa priporočal, da redno pregledejute odpadke vaših ljubljenčkov, saj tako lahko pravočasno odkrijete morebitno bolezen.

Več na spletni strani www.geekbuying.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50