Računalništvo, telefonija
28.11.2018 09:00

Deli z drugimi:

Share

Spyro Reignited Trilogy v prodaji

Spyro Reignited Trilogy_ Simpatični zmajček vam je na voljo od 13.11.2018.
Spyro Reignited Trilogy v prodaji
Spyro Reignited Trilogy v prodaji


Vijolični zmajček Spyro je znan junak tridimenzionalnih ploščadnih iger, ki je luč sveta ugledal na prvem PlayStationu pred dvajsetimi leti. Ob tej častitiljivi obletnici med nas prihaja prebarvana in osvežena trilogija prvih treh iger z njim v glavni vlogi, podobna zbirki Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Vse tri so izšle v triletnem razdobju od 1998 do 2000, skoznje pa so rasli tako svetovi, ki jih je Spyro obiskoval, kot njegove spretnosti. Že v prvencu, Spyro the Dragon, so večje stopnje vodile v številne manjše, in za vstop vanje je bilo treba pobrati neko količino dobrot ali končati misije. Znal je dobro skakati in za silo letati, predvsem pa uporabljati veščine, kot je ognjeni curek, s katerim je požgal ovire in zavdajal nasprotnikom.

V dvojki, Gateway to Glimmer, se je podal v čisto novo dimenzijo s svežimi liki ter pridobil supersposobnost, ki mu je omogočila letenje do novih področij, zamrzovanje in turbohitrost. Preden se je Spyro odpravil gostovat v serijo Skylanders, je načeloval še svoji tretji odpravi v Spyro: Year of the Dragon, katere največja posebnost je bilo osvobajanje dodatnih likov in igranje z njimi, denimo z opico, jetijem in pingvinom. Trilogija bo seveda veliko lepša kot njega dni in utegne sesti tako nostalgikom kot sodobnejšim igralcem.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku