Računalništvo, telefonija
12.12.2015 10:49

Deli z drugimi:

Share

sProjector: Veliko zabave v majhnem paketu!

Pametni projektor sProjector je primeren za vse priložnosti!
Pametni projektor sProjector je primeren za vse priložnosti!

Na spletnem portalu IndieGoGo se je pojavil nadvse zanimiv miniaturni pametni projektor, ki bo zlahka navdušil tudi najzahtevnejše uporabnike (bit.ly/sProjector-Indiegogo). Ohišje novosti meri zgolj 130 x 70 x 15 milimetrov in tehta le 150 gramov, na njem pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 5.1 s prostim dostopom do spletne trgovine Google Play. To dejansko pomeni, da lahko pametni projektor uporabljamo tudi za igranje računalniških iger in poganjanje programov.

Miniaturni pametni projektor sProjector se lahko pobaha s prikazom slik v ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, svetilnostjo 1000 ANSI lumnov in lahko ptikaže slike z diagonalo do 180-palcev oziroma 457 centimetrov. Zaradi tega je novost kot nalašč za prikaz predstavitev na delovnem mestu, delo s poslovnimi dokumenti, za gledanje televizije, igranje iger, predvajanje filmov v ločljivosti do 4K, poslušanje glasbe in brskanje po svetovnem spletu.

Novinec razpolaga tudi z vgrajenim televizijskim sprejemnikom, ki omogoča shranjevanje vsebin na pomnilniško kartico microSD, vgrajena baterija zmogljivosti 5.000 miliamper ur pa zagotavlja do pet ur neprekinjenega delovanja. Za nemoteno delovanje skrbijo procesor DLCP 900, sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik kapacitete 32 gigabajtov, za povezovanje z zunanjimi napravami pa so na voljo vmesniki HDMI, miniUSB in običajni USB. Življenjska doba svetilke LED je ocenjena na 15-tisoč ur, zato nam bo naprava maloprodajne vrednosti 230 ur zagotovo služila za dolgo časa. Prvi kupci bodo pametni projektor sProjector z neslišnim delovanjem prejeli že na začetku naslednjega leta.


Prijavi napako v članku