Računalništvo, telefonija
01.03.2019 18:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spremenite svoja vrata v pametna

Spremenite svoja vrata v pametna
Spremenite svoja vrata v pametna

Mehanske ključavnice predstavljajo srce varnosti vašega premoženja. Zaradi vse večjega tehnološkega napredka se dopolnjujejo z elektroniko, kar jih naredi še bolj priročne za uporabo.

Ključavnica vhodnih vrat predstavlja prvo obrambno linijo stavbe. Od nje je odvisno, kako varno je premoženje v hiši. Podobno kot pri najšibkejšem členu v verigi. Stvari v hiši so varne toliko, kolikor ključavnica dopušča.

Najvišji nivo varnosti mehanskih in mehatronskih ključavnic

Med najbolj uveljavljenimi na trgu je blagovna znamka KESO, ki nudi širok spekter patentiranih mehanskih ključavnic, kjer lahko z enim samim ključem odpirate vsa vrata, poštni nabiralnik, obešanke, vitrine itd. Ključavnice so patentirane z zaščito proti kopiranju ključa do leta 2044 in mehansko testirane na vse, še tako posebne metode vlomov z vsemi vlomilskimi orodji.

S porastom implementacije pametnih instalacij v domovih pa so na priljubljenosti začele dobivati tudi pametne oziroma mehatronske ključavnice, ki so lahko del vašega sistema zaklepanja ali kot nadgradnja k obstoječim mehanskim KESO cilindrom. Med temi še posebej izstopajo kjučavnice KESO ENTRTM


Visoka stopnja varnosti in popoln nadzor nad dogajanjem

Mehatronske ali pametne ključavnice KESO ENTRTM lahko odklepate s ključem, s pametnim telefonom, daljinskim upravljalnikom, prstnim odtisom ali s kodo. Vsaka izmed naštetih opcij pa nudi dostop do vaših vrat do (20) dvajset uporabnikom. Samo pomislite, kako vam to olajša življenje. Na primer, ko se pripeljete iz trgovine, z daljinskim upravljalnikom ali s telefonom že v avtomobilu odprete vhodna vrata, preden se obložite z vrečkami. Ključavnica ENTR je primerna skorajda povsod – za manjša podjetja, pisarne, apartmaje (RBNB), za družinske hiše in družine z ostarelimi bolnimi osebami, ki ne morejo priti do vhodnih vrat.

Programiranje in uporabnost

Pri mehatronskih ključavnicah lahko osebi kadarkoli dodelite ali odvzamete digitalni ključ oziroma kodo, s preprogramiranjem mehataronske ključavnice. Še ena izmed mnogih pa je uporabna funkcionalnost, saj se mehatronske ključavnice KESO ENTRtm ob zaprtju vrat vedno samodejno zaklenejo. KESO ENTR nudi varen in enostaven nadzor nad dostopom in ponuja enostavno nadgradnjo vaših obstoječih vrat.


Enostavna vgradnja v vsak tip vrat

Ključavnice so sicer primerne za vse tipe in dimenzije vrat, njihova vgradnja pa je enostavna in ne vsebuje vrtanja ali ožičevanja. Delujejo na akumulator in baterije. Na telefonski aplikaciji, ki je del vsake KESO ENTR ključavnice, ne glede na vašo izbiro pa vedno vidite stanje vaše baterije.

Kako do ključavnic KESO?

Če vas zanima več podrobnosti o ključavnicah KESO in želite nadgraditi svoj dom z varnim in kakovostnim dostopnim sistemom, več informacij dobite v specializirani trgovini Ključek (kljucek.si), ki ima v Ljubljani štiri poslovalnice (kjer vam izdelajo tudi celoten sistem zaklepanja) ali pri generalnem uvozniku za Slovenijo, podjetju HWA-RANG d.o.o. (keso.si). (P.R.)


Prijavi napako v članku