Računalništvo, telefonija
06.05.2008 10:47
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spremembe v upravi družbe Si.mobil d.d.

Z majem 2008 je prišlo do sprememb v upravi družbe Si.mobil d.d. Walter Goldenits, dosedanji član uprave, odgovoren za tehniko, se po enem letu vrača v Avstrijo, kjer bo nadaljeval svoje delo kot IT direktor v mobilkom austria in član tehničnega vodstva skupine mobilkom austria.

Walter Goldenits je bil pri upravljanju tehničnega področja družbe Si.mobil d.d. zelo uspešen. Pod njegovim vodstvom so se uvedle pomembne organizacijske spremembe in se vzpostavilo stabilno vodenje tehničnega področja. Njegova ekipa je uspešno nadgradila omrežje in v septembru 2007 ponudila storitve tretje generacije mobilne telefonije. Signal UMTS/HSDPA, ki omogoča tudi širokopasovni mobilni internet, je na voljo 25 % slovenskega prebivalstva.

Upravo družbe Si.mobil d.d. tako odslej sestavljata Dejan Turk, predsednik uprave, in Milan Zaletel, član uprave, ki bo poleg finančnega in pravnega področja odgovoren tudi za področje tehnike. Rok Založnik, direktor Sektorja tehničnih storitev, in Tomi Mlinar, direktor Sektorja za omrežje in kakovost storitev, bosta tudi v bodoče upravljala tehnični področji družbe Si.mobil d.d.


Prijavi napako v članku