Računalništvo, telefonija
10.10.2013 01:44
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte „gamerje”, slavnejše od filmskih zvezd!

Spoznajte „gamerje", slavnejše od filmskih zvezd!
Spoznajte „gamerje", slavnejše od filmskih zvezd!

Med aktualne junake tokrat postavljamo t. i. »gejmerje«. Igranje iger je pri nas namreč še vedno pojmovano kot opravilo otrok, predvsem moškega spola. Toda profesionalno igranje iger je skoraj povsod po svetu že priznano kot e-šport. V azijskem delu so e-športniki slavnejši od filmskih zvezd! Kaj se te dni zares igra po svetu, kakšne so nagrade in kdaj si lahko kaj podobnega obetamo tudi pri nas? Če vas tematika zanima, si več o Slavi gejmerjev preberite v novi številki Računalniških novic, ki je že na voljo tudi v e-izdaji.

V središču nove številke revije Računalniške novice pa tokrat o novem oblaku. Navadili smo se že namreč javnega in oblačne storitve, kot so Dropbox, Gmail in podobno, kjer so naši podatki varno oddaljeni. Kaj pa, če jih želimo imeti blizu, ob sebi, ne da bi okrnili oblačne ugodnosti »kjerkoli in kadarkoli«? Čas je za osebni oblak!

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba, razvedrilo in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

>> RN VIP člani lahko prelistate spletno različico revije Računalniške novice? Kliknite tukaj…

Več o RN VIP članstvu tukaj.


Prijavi napako v članku