Računalništvo, telefonija
18.05.2020 07:40

Deli z drugimi:

Share

Spletno plačevanje brez provizije

Uporabnikom Telemachovih storitev je odslej brez provizije omogočeno plačevanje računov prek spleta.
Plačevanje prek spleta brez provizije
Plačevanje prek spleta brez provizije

Zdaj lahko vsi obstoječi ali novi naročniki ob spletnem nakupu telefonov, tablic ali drugih naprav plačilo s plačilnimi karticami izvedejo brez provizije.

Telemach še naprej optimizira uporabniško izkušnjo in vsem, ki nakupujejo v spletni trgovini ali svoje račune plačujejo elektronsko, prinaša nove ugodnosti. Plačevanje na spletu s plačilnimi karticami brez provizije ponuja nov način prihranka za uporabnike.

Uporabniki, ki so prijavljeni na e-račun, bodo zdaj vsak mesec v okviru e-računa prejemali povezavo do spletnega plačila. Obenem lahko vsak Telemachov uporabnik do spletne povezave za plačilo dostopa na portalu ali v aplikaciji »Moj Telemach«. Spletno plačevanje se na zelo preprost način izvede v samo nekaj korakih, in sicer tako, da na spletni plačilni list uporabniki vnesejo številko plačilne kartice.

Če pri uporabi plačevanja brez provizije uporabniki potrebujejo pomoč, jim je na voljo kontaktni center na številki 070 700 700, svoja vprašanja lahko pošljejo na elektronski naslov info@telemach.si ali pa se v živo pogovorijo v klepetu na spletni strani www.telemach.si. Svetovalci bodo uporabniku poslali povezavo do spletnega plačila prek elektronske pošte ali SMS sporočila.

V želji po čim bolj okolju prijaznemu poslovanju Telemach svoje uporabnike poziva k ureditvi e-računa. To lahko enostavno storijo oziroma e-račun aktivirajo na portalu ali v aplikaciji »Moj Telemach« ali pa zahtevo po prehodu iz tiskanega na e-račun pošljejo na elektronski naslov info@telemach.si.

Enostavnejši, varčnejši in okolju prijazen način plačevanja prinaša prednosti tako posamezniku, družbi kot okolju.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku