Poslovne rešitve
18.03.2021 11:30
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletno oglaševanje: kako čakanje na poročilo o rezultatih zavira vaš uspeh

Ustvarite glavnino dobička s spletnim oglaševanjem? Če ste odgovorili pritrdilno, potem verjetno že veste, kako pomembni so sveži in ažurni podatki.
Uresničite marketinške cilje s svežimi in ažurnimi podatki, ki vam jih posreduje orodje ROAS monster.
Uresničite marketinške cilje s svežimi in ažurnimi podatki, ki vam jih posreduje orodje ROAS monster.

Velikokrat je težko slediti vsem rezultatom, sploh če oglašujete več izdelkov in spletnih trgovin ali pa vodite oglaševalsko agencijo z več strankami. Večina ekip ne zmore pravočasno spremljati vseh rezultatov in v ta namen zaposli analitika. 

Recimo, da je vašemu analitiku ime Marko. Markova naloga je združevanje rezultatov vašega oglaševanja iz več ad accountov, spremljanje nakupov v spletnih platformah in priprava poročil o skupnem uspehu vaših oglasov. Na podlagi poročil se odločate, katere izdelke oglaševati še naprej, kje oglaševanje ustaviti in kako organizirati zalogo. Ampak Marko ne dela med vikendi – tako kot večina zaposlenih. Torej dobite petkovo poročilo šele v ponedeljek, kajne? Nič hudega, tako pač je. Z izjemo prejšnjega tedna, ko je Marko zbolel in bil 4 dni na bolniški. Kaj se je zgodilo s poročilom?

Sklepamo, da ste kar sami pogledali rezultate. No, vsaj poskusili ste, preden ste se izgubili v številnih ad accountih, se utopili v morju tabel in se nato lotili optimizacije. Ampak ko ste pričeli optimizirati oglase, so bili vaši podatki že zastareli.

Vsak spletni oglaševalec ve, da je čas denar. To drži kot pribito – pa naj se sliši še tako klišejsko. Če sprejemate odločitve na podlagi starih (in posledično nepomembnih) podatkov, se igrate z ognjem. Svoje kampanje morate optimizirati na podlagi svežih rezultatov. Samo na tak način boste pravočasno  preprečili izgubo denarja in uspešno dvigovali budgete. Saj veste: priložnost zamujena, ne vrne se nobena.

Pomislite kako koristno bi bilo imeti VSE vaše rezultate na enem mestu? Ali še bolje: podatke, ki bi se osvežili vsakih nekaj minut in bi bili združeni, razčlenjeni in organizirani točno tako, kot vi želite?

Samo trenutek. Pa saj to je že mogoče! ROAS monster je marketinško orodje, ki združi rezultate iz vseh vrst spletnih trgovin in oglaševalskih platform ter vam jih servira v realnem času – kjerkoli in kadarkoli. Rezultati se posodabljajo vsakih nekaj minut, kar pomeni, da so časi čakanja na poročila mimo. Predstavljajte si, da vam Marko vsake 3 minute pošlje natančno poročilo o uspehu vseh trgovina, izdelkov in ad accountov. Skoraj prepričani smo, da temu ni kos. Pa brez zamere, Marko.

ROAS monster prepozna, kateri izdelki ustvarjajo izgubo in kateri so dovolj uspešni, da jim lahko samozavestno povišate budget. To pomeni, da ne boste nikdar več rabili optimizirati oglasov po občutku.

Sliši se super, ne? To pa zato, ker je. Da sploh ne omenjamo, da lahko orodje preizkusite brezplačno za 30 dni. Torej, Marku sporočite, da lahko končno vzame tistih 10 dni dopusta, o katerem vas sprašuje že toliko časa. Vi pa se medtem osredotočite na vaš uspeh.

Vstopite v novo dobo oglaševanja že danes in obiščite roasmonster.net


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ROAS CPO ROAS monster

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več