Računalništvo, telefonija
17.01.2017 11:07
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletni kalkulator vam izračuna, koliko lahko prihranite z Epsonovimi ITS tiskalniki

Spletni kalkulator vam izračuna, koliko lahko prihranite z Epsonovimi ITS tiskalniki
Spletni kalkulator vam izračuna, koliko lahko prihranite z Epsonovimi ITS tiskalniki

Uporabniki in mala podjetja lahko s pomočjo Epsonovega spletnega kalkulatorja preverijo, koliko lahko prihranijo, s primerjanjem 20 najbolj prodajanih tiskalnikov z Epsonovi tiskalniki s sistemom posod s črnili (Ink Tank System, ITS), da bi odkrili, kateri tiskalnik je najbolj ekonomičen za njihove potrebe tiskanja.

Pri izbiranju novega tiskalnika Epsonov spletni kalkulator pomaga ljudem razumeti skupne stroške lastništva s pomočjo pregleda tako takojšnjih stroškov, kot tudi stroškov uporabe povezanih s črnili, da lahko potem informirano odločajo.

Epsonovi revolucionarni ITS tiskalniki so prinesli novi koncept, v katerem uporabniki pridobivajo korist iz nizkih stroškov uporabe, potem ko so kupili tiskalnik, s katerim so v škatli prejeli tudi zadostno količino črnil za dve leti uporabe. Kseniya Gordeeva, produktna vodja pri podjetju Epson Europe, poudarja: »Navdušeni smo, koliko denarja lahko bodoči uporabniki prihranijo z našimi ITS tiskalniki, zato smo razvili spletni kalkulator, ki jim to lahko pokaže. Že doslej smo s skupno globalno prodajo 15 milijonov naprav dokazali, da je sistem posod s črnili izjemen koncept, s spletnim kalkulatorjem pa so uporabniki sposobni v polni meri izkoristiti prihranke, katere jim naš koncept ponuja.”

Spletni kalkulator, ki je enostaven za uporabo, deluje v treh korakih. Obiskovalci spletnega mesta morajo navesti, koliko strani v povprečju tiskajo mesečno, koliko časa nameravajo uporabljati tiskalnik ter ali tipično uporabljajo XL kartuše. S temi informacijami lahko primerjajo ITS tiskalnik s katerim izmed 20 najbolj prodajanih laserskih ali črnilnih tiskalnikov, ki so na voljo v regiji uporabnika. Rezultati so predstavljeni pregledno, s prikazom skupnih stroškov lastništva, cene po strani in stroška za 500 strani. V vsakem poskusu spletni kalkulator hkrati primerja oba specifična modela s povprečnim modelom na trgu, s ciljem še boljše preglednosti.

Da bi se zagotovilo zaupanje obiskovalcev spletne strani v poštenost spletnega kalkulatorja, je na njej priložena razlaga, ki pojasnjuje metodologijo izračunov.

Epsonov novi kalkulator je na voljo tukaj: http://www.epson.si/itscalculator.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku