Računalništvo, telefonija
26.08.2013 12:10
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletna stan za hiter in enostaven izbris uporabniških računov

Ker imajo mnogi uporabniki spletnih storitev z izbrisom uporabniških računov ogromno dela, se je na spletu pojavila stran, ki ta postopek močno poenostavlja. Spletni portal JustDeleteMe namreč ponuja celovit in preprost pregled nad vsemi možnostmi priljubljenih spletnih storitev in družabnih omrežij.
Izbris spletnega uporabniškega računa še nikoli ni bil enostavnejši!
Izbris spletnega uporabniškega računa še nikoli ni bil enostavnejši!

Na spletu najdemo številne storitve, ki jih lahko pričnemo uporabljati šele, ko ustvarimo uporabniški račun. Medtem ko je njihova registracija po navadi relativno enostavna, to ne drži za njihovo odstranitev. Pogosto si moramo tu pomagati s spletnimi iskalniki, saj je ponekod možnost za izbris zelo dobro skrita, nekje pa te možnosti sploh ni na voljo.

Ker imajo mnogi uporabniki spletnih storitev z izbrisom njihovih uporabniških računov ogromno dela, sta se razvijalec Robb Lewis in oblikovalec Ed Poole odločila, da jim priskočita na pomoč. Nadobudna strokovnjaka sta namreč pripravila spletno stran, ki ponuja celovit in preprost pregled nad vsemi možnostmi priljubljenih spletnih storitev in družabnih omrežij. Tu je na voljo celo povezava do mesta na spletni strani, kjer je možno izbrisati uporabniški račun.

Izjemno uporabna spletna stran JustDeleteMe je na voljo s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/ha1tTf. Ta ponuja na stotine povezav do spletnih storitev, družbenih omrežij in najbolj priljubljenih spletnih strani. To so na voljo tudi povezave in informacije o tem, ali je uporabniški profil sploh mogoče izbrisati ter v kakšnem obsegu. Če pa se vam bo v postopku kje »zataknilo«, vam bodo seveda priskočili na pomoč strokovnjaki Foruma Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku