Računalništvo, telefonija
29.03.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

Specializirani visokotehnološki sejmi za elektronsko industrijo

.. V cilju spremljanja najsodobnejših tehnoloških dosežkov je B2B sejem INTRONIKA za leto 2021 dodal nov vsebinski segment, ki je vedno bolj aktualen: Vse za e-mobilnost ..

INTRONIKA je specializirana strokovna sejemska prireditev, ki že sedemnajst let skuša spremljati in prikazati najsodobnejše produkte za industrijsko, profesionalno industrijo in elektrotehniko tako v Sloveniji kakor tudi v širši regiji. Pred tremi leti, ko je sejem organizator (ICM d.o.o.) prestavil v Ljubljano na Gospodarsko razstavišče, je bil eden izmed ciljev, da B2B sejem INTRONIKA s časom postane center strokovnega in promocijskega dogajanja za vso elektro in elektrotehnično industrijo.

V cilju, da bi to dosegli, se je organizator odločil, da bo poleg poznanih in tudi najbolj zanimanja iskanih vsebin; industrijska elektronika (18%), elektrotehnika (20%), oprema in orodja za proizvodnjo (19%), profesionalna elektronika (18%), komponente (18%), merilna tehnika (18%), dodal še v zadnjem času zelo aktualno e-mobilnost.

Vsebinski segment e-mobilnost bodo sestavljali elementi in produkti;

  • oprema in material za e-mobilnost;
  • električna oprema in orodja;
  • električne polnilnice in oprema;
  • električna vozila.

Cilj je, da proizvodnja, ki jo imamo v Sloveniji in širši regiji, pritegne in na enem mestu prikaže celoten spekter svojih proizvodov ter rešitev iz tako imenovanega »Sveta elektrike«, kjer bodo strokovnjaki-kupci na enem mestu lahko našli vse potrebno za svoje delovanje. Svet se obrača k alternativni energiji, med njimi je tudi elektrika, za katero pa se že sedaj ve, da ne bo zadostna in jo bo potrebno pridobivati iz večih virov, še posebej pa bo potrebno tu skrbeti za ekološko trajnost in emisijsko vzdržnost – gre za t.i. Zero emision strategijo!

Po napovedih organizatorja bo sredina februarja (16-18. februarja 2021) v Ljubljani in na GR-ju pripadala e-mobilnosti, ki jo vsekakor ne sme zamuditi nihče. (P.R.)


Prijavi napako v članku