Računalništvo, telefonija
05.09.2011 10:03
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SONY na EISA 2011-2012 prejel naziv »Best product« za štiri svoje izdelke.

EISA je združenje 50 specializiranih revij o avdio, video, foto in mobilni tehnologiji iz 19 evropskih držav.
SONY na EISA 2011-2012 prejel naziv »Best product« za štiri svoje izdelke.
SONY na EISA 2011-2012 prejel naziv »Best product« za štiri svoje izdelke.

Naziv najboljšega LCD televizorja v Evropi je prejela Bravia KDL-55HX920, ki ponuja popolno ravnotežje filmskih zmožnosti delovanja in interneta. Omogoča vam, da si lahko ogledate vse vsebine, kadarkoli jih želite. Funkcije Peak Led in Motionflow XR800 pa zagotavljajo visoko kvaliteto 2D in 3D prikaza.

Za najboljši Blu-ray predvajalnik je nagrado prejel Sonyjev BDP-S780. Nagrado je prejel na podlagi najbolj kakovostne slike in visoke ločljivosti pri 3D načinu predvajanja.

Za najboljšo evropsko družinsko kamero so pri EISA izbrali Sony Handycam HDR-PJ10E. Kamera z vgrajenim projektorjem ponuja nepozabno doživetje ob projekciji na steno ali katerokoli drugo ravno površino.

V kategoriji digitalnih fotoaparatov je nagrado odnesel Sonyev Cyber-shot DSC-HX9V. Majhen in kompakten ponuja zmogljivost DSLR kakovosti in snemanje filmov v visoki ločljivosti. Fotografiranje v 3D formatu in GPS funkcija pa le še nadgrajujeta njegovo vsestranskost.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem A.C.S. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri A.C.S. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem A.C.S. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku