Telefoni
16.06.2010 14:21
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson proizvaja najbolj zabavne pametne telefone?

Sony Ericsson proizvaja najbolj zabavne pametne telefone?
Sony Ericsson proizvaja najbolj zabavne pametne telefone?

Za vse pametne telefone Xperia X10, X10 mini in X10 mini pro bodo pri Sony Ericssonu med njihovo življenjsko dobo pripravili nadgradnjo programske opreme za izboljšanje delovanja in za dodajanje nove izkušnje komunikacije in zabave. Na izbranih trgih bodo v tretjem četrtletju 2010 pametne telefone Xperia X10, X10 mini in X10 mini pro nadgradili z operacijskim sistemom Android 2.1. Status telefona Xperia X10 kot najboljšega večpredstavnostnega telefona z operacijskim sistemom Android bo še utrjen s HD snemanjem videov, ki bo sestavni del nadgradnje v tretjem četrtletju. V zadnjem četrtletju bo nadgradnja telefonu Xperia X10 omogočila brezžično povezavo do in prikaz vsebin na vašem televizijskem sprejemniku ter izboljšala aplikaciji Timescape in Mediascape.

Pametni telefoni Xperia osnovnim značilnostim v tej kategoriji dodajajo najboljšo zabavo v razredu, kot so aplikacije, e-pošta in hitra povezava do interneta, ki skupaj sestavljajo izkušnjo najbolj zabavnega pametnega telefona. Xperia X10 se nahaja na vrhu zbirke telefonov Xperia. Opremljena je s fotoaparatom z ločljivostjo 8,1 milijona slikovnih pik in zaslonom z diagonalo 10,1 cm, ki omogoča najboljšo izkušnjo ustvarjanja in ogleda večpredstavnosti v segmentu. Aplikacije Sony Ericsson, kot sta Mediascape in Timescape vam omogočajo organizirati vsebine in poživiti vašo večpredstavnost in komunikacijo.

Poleg lastnosti in aplikacij je za izkušnjo zabave bistvenega pomena oblika. Filozofijo ergonomskega oblikovanja Sony Ericsson sedaj uporabljamo preko celotnega portfelja, s čimer naši vrhunski tehnološki izdelki izgledajo in se uporabljajo odlično. Uporaba inovativnega oblikovanja nam omogoča, da pametne telefone Xperia ponujamo v različnih velikostih in oblikah.

Sony Ericsson danes predstavlja telefon Sony Ericsson Xperia X8, ki bo gradil na uspehu izdelkov Sony Ericsson Xperia X10 in mini, in najbolj zabavno družino pametnih telefonov razširil na nove uporabnike.


Prijavi napako v članku