Telefoni
09.06.2011 13:41

Deli z drugimi:

Share

Sony Ericsson oboževalcem predstavlja dva nova telefona prek Facebooka

Telefon Sony Ericsson Mix Walkman™ prinaša najboljše iz sveta glasbene zabave, vključno z Zappin™ - novim in zabavnim načinom za iskanje po vaših skladbah.
Telefon Sony Ericsson Mix Walkman™ prinaša najboljše iz sveta glasbene zabave, vključno z Zappin™ - novim in zabavnim načinom za iskanje po vaših skladbah.

Sony Ericsson

je danes po zaključku svetovne nagradne igre za ocenjevalce, na katerega se je lahko prijavil kdorkoli izmed 4,8 milijona oboževalcev podjetja, na http://www.facebook.com/sonyericsson v celoti odstranil tančice iz dveh novih telefonov. Telefon Sony Ericsson Mix Walkman™ ponuja zabavno izkušnjo glasbe, Sony Ericsson txt pro pa je opremljen z drsno QWERTY tipkovnico in aplikacijo za prijatelje za družbeno mreženje. Oba telefona sta opremljena z zaslonom na dotik in uporabljata vmesnik v kotih, ki je podoben tistemu na voljo v telefonih iz družine Xperia™ mini, ter sta zvrhano polna funkcij, vključno z video kamero in povezavo Wi-Fi™ za klepet in brskanje po spletu.

Sony Ericsson Mix Walkman™ omogoča nov in zabaven način poslušanja glasbe. Opremljen je s tipko Zappin™, s katero boste še lažje in na bolj zabaven način izbrali svojo najljubšo skladbo. Le pritisnite na tipko Zappin™ in poslušajte refren naslednje skladbe preden se odločite, ali jo boste izbrali kot priljubljeno ter jo poslušali. Funkcija za karaoke zniža glasnost vokala pri katerikoli pesmi in vam omogoča, da prevzamete vlogo pevca vaše najljubše skladbe. Videz in karakter telefona lahko prilagodite svojemu razpoloženju z zamenljivimi barvnimi trakovi, ki so priloženi telefonu.

Sony Ericsson txt pro je opremljen z zaslonom na dotik z diagonalo 7,6 cm, fotoaparatom z ločljivostjo 3,2 milijona slikovnih pik in QWERTY drsno tipkovnico. Integrirana aplikacija za prijatelje uporabnikom omogoča, da dodajo do pet prijateljev, za katere bodo lahko v vsakem trenutku videli njihova nova sporočila na Facebooku™ in Twitterju™.

Sony Ericsson Mix Walkman™ in Sony Ericsson txt pro bosta na izbranih trgih po celotnem svetu na voljo od tretjega četrtletja.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku