Igre
17.01.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Sony bo tudi letos izpustil sejem E3

Vse, kar je do zdaj znanega o konzoli PlayStation 5
Vse, kar je do zdaj znanega o konzoli PlayStation 5

Čeprav je prihod naslednje generacije konzol in s tem PlayStation 5 tik pred vrati je Sony potrdil, da se tudi letos ne bo udeležil največjega igričarskega sejma na svetu.

Naj spomnimo, da se je japonski tehnološki velikan lani prvič odpovedal udeležbi na dogodku E3 v Los Angelesu. Namesto tega so se pri Sonyju odločili, da novice oboževalcem delijo v svoji različici spletne oddaje Nintendo Direct, imenovani State of Play. Razlog za ponovno neudeležbo pa je po besedah Sonyjevega predstavnika neskladnost vizije sejma Electronic Entertainment Expo z letošnjimi načrti podjetja.

Entertainment Software Association, organizator prireditve, se je odzval z zapisom, da bo letošnji E3 zabaven in razburljiv, kot vedno, ter da bo izostanek igričarskega giganta zapolnil z novimi atrakcijami in aktivnostmi.

Udeležbo na dogodku pa je že zdavnaj potrdil Microsoft, ki se bržkone pripravlja na veliko razkritje naslednje konzole Xbox. Čeprav je bilo tekmovanje igričarskih gigantov na sejmu venomer napeto in zabavno, Sony z neudeležbo daje vedeti, da se ne boji konkurence ter PlayStation 5 lahko neovirano lansira tudi brez predstavitve na sejmu E3.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku