Računalništvo, telefonija
13.11.2007 12:04

Deli z drugimi:

Share

SonicWALL zaključil prevzem korporacije Aventail

SonicWALL, Inc., vodilni ponudnik rešitev za zaščito podatkov in varnost, je naznanil, da je zaključil prevzem korporacije Aventail, privatnega ponudnika SSL VPN rešitev za varen oddaljen dostop, ki velja za vodilnega na tržišču.

Aventail velja za pionirja na področju SSL VPNa, saj je bil ustanovljen leta 1997 in danes velja za vodilnega in vizionarja na področju tehnologije za varen oddaljen dostop. Preko 2,5 milijona končnih uporabnikov po vsem svetu zaupa Aventail rešitvam zaradi prednosti pri varnosti, dostopu, politiki, nadzoru končne točke in mobilnosti v namestitvah višjega cenovnega razreda, ki so namenjena večjim podjetjem. Aventail tehnologija dopolnjuje trenutno ponudbo SSL VPN produktov podjetja SonicWALL, katero ponuja naprave za varen oddaljen dostop, ki jih je enostavno upravljati in so namenjene majhnim in srednje velikim organizacijam.

Z zaključkom omenjenega prevzema je tako SonicWALL preko svoje svetovne mreže 10.000-ih partnerjev svojim strankam pripravljen ponuditi celotno vrsto SSL VPN rešitev, tako najmanjšim podjetjem, srednjim podjetjem ali velikim korporacijam. Uporabniki bodo prav tako pridobili z dodatnimi priložnostmi za sinergijo produktov, od vključevanja SonicWALL tehnologije za dinamično zaščito pred grožnjami v Aventail linijo produktov do povečanja možnosti za centralizirano vodenje naprav v omrežju podjetja.

PCC Natural Markets, zadruga za organsko hrano v Seattlu, trenutno uporablja Aventail SSL VPN produkte ter SonicWALL IPSec VPN požarne pregrade.

“Prevzem zagotavlja priložnost za ustvarjanje močnejše ponudbe produktov na obeh straneh,” je dejala Mary Beutjer, sistemska administratorica pri PCC. “Zdaj ima SonicWALL možnost vključiti svoje odlične varnostne funkcije v Aventail ponudbo.”

Ekipa in produktna linija iz Aventaila so zdaj del SonicWALLove poslovne enote za varnost. SonicWALL bo nadaljeval z vodenjem poslovanja na sedežu korporacije Aventail v Seattlu in v centru za tehnično podporo v Bangalorju v Indiji.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več