Programska oprema
25.02.2022 16:39

Deli z drugimi:

Share

SoftwareONE je lansiral novo znamko Goatpath

SoftwareONE Holding AG, vodilni globalni ponudnik celovite programske opreme in tehnoloških rešitev v oblaku, je danes predstavil novo znamko Goatpath, ki bo spremenila način kupovanja, prodajanja in upravljanja programske opreme, oblaka in storitev.

Goatpath je usmerjen v avtomatizacijo in olajšano obvladovanje nabavnih procesov, upravljanja in varnosti programske opreme ter oblaka. Razvite tehnologije, platforme in produkti v sklopu znamke bodo tako SoftwareONE kot partnerjem in neodvisnim dobaviteljem programske opreme (ISV) ponudili nove poti do trga, razširili bodo doseg potencialnih strank in izboljšali njihove zmogljivosti. Poleg tega bo Goatpath usmerjen v olajševanje tradicionalno zahtevnih medoddelčnih sodelovanj v organizacijah, kjer lahko obstoječi silosi vodijo do morebitnih neuspešnih projektov digitalne preobrazbe.

»Goatpath odraža razvoj naše strategije, pristopa in rezultatov, ki jih lahko dosežemo za naše stranke in partnerje. Novo ime in blagovna znamka odražata našo željo, da z okretnostjo in zanesljivostjo najdemo najhitrejšo pot po kompleksnem terenu, saj se zahteve trga hitro spreminjajo. Našim strankam in partnerjem moramo ponuditi nove tehnologije, platforme in produkte, da bodo lahko kos spremembam. S kulturo nenehnih inovacij je Goatpath naša pot, da to dosežemo,« pojasnjuje Mike Fitzgerald, generalni direktor Goatpatha in direktor za inovacije v SoftwareONE.

»Našim strankam želimo omogočiti avtomatizirano upravljanje svojih naložb v programsko opremo, oblak in storitve. Goatpath, SoftwareONE, ima zelo nadarjene in predane razvojne ekipe, ki so poskrbele, da bodo naše stranke postavljene v središče vsega, kar je razvito. Goatpath vidimo kot osrednji del poslovanja SoftwareONE, ki bo spodbujal rast in nam pomagal nenehno prebijati nove temelje v nenehno spreminjajočem se digitalnem svetu,« pravi Dieter Schlosser, izvršni direktor SoftwareONE.

Več informacij je dostopnih na www.Goatpath.com. Sledite nam na LinkedInu in Twitterju.

O SOFTWAREONE

SoftwareONE je vodilni globalni ponudnik celovite programske opreme in tehnoloških rešitev v oblaku s sedežem v Švici. S portfeljem IP in tehnološko usmerjenih storitev podjetjem omogoča, da celostno razvijajo in izvajajo svoje komercialne, tehnološke in digitalne strategije transformacije. To dosegamo z modernizacijo aplikacij in migracijo kritičnih delovnih obremenitev v javne oblake, hkrati pa upravljamo in optimiziramo povezano programsko opremo, sredstva v oblaku in licence. Celotno ponudbo SoftwareONE povezuje PyraCloud, naša lastniška digitalna platforma, ki podjetjem zagotavlja podatkovno vodeno uporabno inteligenco. Z okrog 8.300 zaposlenimi strokovnjaki v 90 državah SoftwareONE zagotavlja programsko opremo in storitve v oblaku več kot 7.500 dobaviteljev približno 65.000 podjetjem po svetu. Delnice SoftwareONE (SWON) kotirajo na SIX Swiss Exchange. Za več informacij obiščite www.softwareone.com.

SoftwareONE Holding AG, Riedenmatt 4, CH-6370 Stans


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
oblak

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Softwareone logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več