Računalništvo, telefonija
01.03.2019 07:48
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Softnet tudi operater fiksne telefonije v Makedoniji

Direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič.
Direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič.

»Vesel sem, da smo v Softnetu postali tudi operater fiksne telefonije v Makedoniji. To bo močno olajšalo poslovanje vsem, ki poslujejo v več državah, saj lahko podporo za komunikacijsko infrastrukturo urejajo na enem mestu,« pravi direktor podjetja Softnet Andrej Boštjančič.


»S tem, ko ima podjetje vso podporo na enem mestu, se jim ni treba ukvarjati s posameznimi operaterji v državah, kjer imajo pisarne. Za vso komunikacijsko infrastrukturo poskrbi en sam operater. Vsaka stranka oziroma podjetje ima skrbnika, na katerega se obrne v primeru težav, ne glede na to, v kateri državi oziroma pisarni se ta pojavi,« še dodaja Boštjančič.


Podjetje Softnet deluje že 23. leto, pred dobrim letom pa so na slovenski trg vstopili kot tretji ponudnik virtualnega mobilnega omrežja oziroma kot sedmi ponudnik mobilne telefonije. Njihova prednost je, da lahko podjetjem, tudi največjim, zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. Strankam nudijo vso podporo na enem mestu, so hitro odzivni in prilagodljivi. Prisotni so v 16 državah: poleg Slovenije še na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji, Nemčiji, Avstriji, Bolgariji, Romuniji, Albaniji, Rusiji, na Kitajskem, v Singapurju, Vietnamu in od lani še na Filipinih. V Sloveniji imajo 18 zaposlenih, po vsem svetu pa več kot 55.


Prijavi napako v članku