Računalništvo, telefonija
25.08.2011 05:58

Deli z drugimi:

Share

Sodobne učilnice in srednjeveški učitelji?

Kako napredni smo Slovenci in po kom bi se morali zgledovati?
Kako napredni smo Slovenci in po kom bi se morali zgledovati?

Medtem ko se v Sloveniji in Evropi soočamo s predlogi prepovedi Wi-Fi omrežij v izobraževalnih institucijah, Južna Koreja že ukinja papirnate učbenike. So izobraževalne institucije pripravljene na 21. stoletje? Prav o tem je govora v novi številki revije Računalniške novice, kjer se bomo sprehodili skozi dejstva, ki zagovarjajo uporabo računalniških tehnologij v procesu izobraževanja.

Zakaj je tehnologija v izobraževalnem procesu nujna? Kako napredni smo Slovenci in po kom bi se morali zgledovati? Kaj je to oblačna izobrazba in kakšno bo izobraževanje prihodnosti?

V novi številki revije vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, opisi iger in igralnih konzol, IT izobraževanja, IT zaposlitveni oglasi, predstavitveni članki slovenskih podjetij in še bi lahko naštevali. Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.
1,49 € – Se splača!

Preko spodnjega obrazca lahko naročite brezplačen ogledni izvod aktualne številke revije Računalniške novice. Vpišite svoje podatke in se prepričajte!


Prijavi napako v članku