Življenjski slog
23.04.2021 09:01
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kolesarite kar med delom

Sobno kolo YESOUL S3 ima na voljo kar 100 stopenj magnetnega upora, s katerim si lahko prilagodite intenziteto treningov.
Sobno kolo YESOUL S3 ima na voljo kar 100 stopenj magnetnega upora, s katerim si lahko prilagodite intenziteto treningov.

Zakaj popoldanska rekreacija tako odvrača ljudi? Preprost razlog tiči v pomanjkanju časa. Po 8 urah dela preostane le še delček dneva, ki pa ga večina ljudi želi porabiti za užitek in sprostitev. Kaj pa če bi lahko telovadili kar med delom? To bi bila lahko odlična rešitev za vse tiste, za katere ima dan na žalost premalo ur. Spletni prodajalec TomTop predstavlja inovativno rešitev v obliki sobnega kolesa YESOUL S3, ki ga lahko postavite v vsako pisarno, bodisi domačo ali službeno. Na TEJ POVEZAVI vas ob uporabi promocijske kode HYDGDC čaka akcijska cena 477,04 evrov.

Sobno kolo S3 ima nastavljiv magnetni upor in tihi način pogona, ki zagotavlja gladko in tiho izkušnjo vožnje. Na voljo je 100-stopenjska prilagoditev upora za različne intenzitete treningov. Ima držalo oziroma naslonjalo za tablični računalnik, da lahko uživate v glasbi kar med samo vožnjo s kolesom. Prek povezave Bluetooth 4.0 si lahko v priloženi aplikaciji ogledate vse tekoče športne informacije. Kolo je združljivo tako z iOS kot z Android napravami.

Sobno kolo_YESOUL
Sobno kolo ima protidrsna pedala, držalo za tablico in možnost povezave s pametnimi telefoni.

Kako pa sobno kolo poskrbi za udobje?

Sedež in ročke lahko nastavljate po višini za udobnejše kolesarjenje. Primerna za velikosti posameznikov od 150 do 188 centimetrov. Največja nosilnost sobnega kolesa je 120 kilogramov. Nastavljivost vam omogoča različne načine kolesarskih drž. Lahko si nastavite za sproščeno kolesarjenje ali pa simulirate bolj športno držo. Kakorkoli, poskrbeli boste za boljšo telesno koordinacijo in boljšo porabo kalorij kar med samim delom.

Sobno kolo ima protidrsna pedala z vgrajeno kletko za boljši oprijem, držalo za steklenice za vodo, transportna kolesa za lažje premikanje po prostorih, udobno krmilo in številne druge lastnosti, ki vam zagotavljajo veliko udobja med treningi.

Sedaj si lahko lastite delček fitnesa po zaslugi akcijske ponudbe spletnega prodajalca TomTop. Ta vam sobno kolo YESOUL S3 pošlje iz evropskega skladišča, kar pomeni hitro, brezskrbno in tudi brezplačno dostavo. Zakaj še čakate? Kliknite TUKAJ, uporabite promocijsko kodo HYDGDC za dodaten popust pri nakupu in postanite ponosni lastnik športnega sobnega kolesa. Akcija traja do konca tedna oziroma do razprodaje zalog.

Vas zanima več iz te teme?
Pisarniško kolo Sobno kolo YESOUL Sobna kolesa

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

TISKARNA SILVECO

Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667