Telefonija
04.12.2007 14:14

Deli z drugimi:

Share

Snežni telefon in kamere s smučišč

Mobitelov multimedijski portal Planet tudi letos ponuja Snežni telefon. Priljubljena storitev nudi informacije s slovenskih, avstrijskih in italijanskih smučišč, na voljo pa je prek spletnega in mobilnega portala Planet, Mobitelove glasovne info postaje ter sporočil SMS in MMS. Tudi letos možnost ogleda dogajanja na smučiščih s pomočjo kamer na Planetu.

Z začetkom smučarske sezone so na mobilnem in spletnem Planetu v sklopu Info znova na voljo uporabne in zanimive zimske vsebine. Pod naslovom Smučanje najdejo obiskovalci Planeta priljubljeni Snežni telefon, ki ponuja sveže podatke o snežni odeji, obratovanju žičnic ter vremenu na slovenskih, avstrijskih in italijanskih smučiščih. Na mobilnem Planetu si je mogoče ogledati še kamere z večine slovenskih smučišč in video predstavitve smučišč, Mobitelovi uporabniki pa si lahko posnetke v Mobitelovem omrežju zaradi uvedbe brezplačnega brskanja po Planetu ogledujejo brezplačno.

Za hitri dostop do predstavljenih vsebin na mobilnem Planetu lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo s ključno besedo P SNEG na 1919.

Stanje na smučiščih je mogoče spremljati tudi prek Mobitelove glasovne info postaje s klicem na številko 18 25 00 ter SMS- in MMS-sporočil. Ključne besede SMS- in MMS-sporočil za posamezna smučišča so objavljene na spletnem Planetu v sklopu Info/Snežni telefon/Preko telefona, kjer so objavljene tudi direktne številke za posamezna smučišča Mobitelove glasovne info postaje.

Mobitelovi uporabniki lahko kamere po Sloveniji brezplačno spremljajo tudi prek Video portala prek video klica na številko 187 200. Kamere na Video portalu prikazujejo slovenska smučišča, razmere na cestah in mejnih prehodih, slovensko obalo in nekaj izbranih turističnih točk. Vse, kar uporabniki za dostop do portala potrebujejo, je UMTS-mobilnik z vključeno storitvijo video telefonija.


Prijavi napako v članku