Telefonija
28.03.2006 10:04

Deli z drugimi:

Share

SMS Zgrešeni klic

Storitev SMS Zgrešeni klic beleži klice na uporabnikovo telefonsko številko v času njegove nedosegljivosti in ga o tem obvesti po SMS sporočilu. Nova brezplačna storitev bo samodejno vklopljena vsem uporabnikom Si.mobil – Vodafone.

Si.mobil – Vodafone predstavlja novo brezplačno storitev SMS Zgrešeni klic. V času uporabnikove nedosegljivosti (ko je mobilni telefon izklopljen ali se nahaja na območju, ki ni pokrito s signalom) storitev beleži klice na nedosegljivo telefonsko številko. Ko je uporabnik ponovno dosegljiv, prejme SMS sporočilo, ki vsebuje informacijo o zgrešenih klicih: število zgrešenih klicev, telefonska številka klicatelja ter datum in ura klica. Če je zgrešenih klicev več kot pet, se vsi zabeležijo v enem SMS sporočilu. Kot pošiljatelj sporočila bo zapisana oseba, ki je uporabnika klicala v času njegove nedosegljivosti, če ima uporabnik shranjeno njegovo telefonsko številko v imeniku telefona ali na kartici SIM.

Storitev bo zgrešeni klic zabeležila tudi, če bo imel uporabnik na svoji telefonski številki aktivirano preusmeritev oz. vklopljeno storitev Odzivnik, ki velja za primer nedosegljivosti, vendar le v primeru, če mu klicatelj ne bo pustil glasovnega sporočila.

Brezplačno storitev SMS Zgrešeni klic bo Si.mobil – Vodafone samodejno vklopil vsem svojim uporabnikom (naročnikom in Halo uporabnikom). Uporabniki se bodo lahko od storitve brezplačno odjavili ali nanjo prijavili s klicem na številko 333.


Prijavi napako v članku