Računalništvo, telefonija
07.08.2018 11:55
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Smart N9: Prvi A1 pametni telefon za vse

Smart N9: Prvi A1 pametni telefon za vse
Smart N9: Prvi A1 pametni telefon za vse

Družba A1 Slovenija je med uporabniki storitev mobilne telefonije zelo priljubljena, predvsem na račun cenovno ugodnih storitev mobilne telefonije. Za uporabo vseh prednosti dobrega mobilnega omrežja potrebujemo dober pametni mobilni telefon, ki pa je pogosto drag. To je tudi razlog, zakaj so se pri družbi A1 Slovenija odločili, da ponudijo v prodajo prvi pametni mobilni telefon pod blagovno znamko A1. Gre za pametni mobilni telefon A1 Smart N9, ki je v navezi z naročniškima paketoma A1 Svobodni Mini in Mikro na voljo za 1 evro mesečno ob vezavi za 24 mesecev, v paketu Svobodni pa za le 1 evro z enkratnim plačilom, brez obrokov ob vezavi za 24 mesecev. Vsi kupci telefona so hkrati upravičeni do nakupa vodoodpornega bluetooth zvočnika za samo 1 evro.

Telefon A1 Smart N9 kljub zelo ugodni ceni ponuja kar zanimivo strojno opremo. Ta obsega veliki zaslon z diagonalo 13,97 centimetra in razmerjem stranic 18 proti 9, kamero s 13 milijoni slikovnih točk in LED bliskavico na hrbtni strani ter 8 milijoni slikovnih točk na sprednji strani. Na A1 Smart N9 je nameščena najnovejša različica operacijskega sistema Android Oreo 8.1, ki ponuja odlično izkušnjo večpredstavnosti. Za dolgo delovanje skrbi baterija kapacitete 2900 mAh. Novost je torej kakovostna in preprosta ter v prvi vrsti namenjena tistim, ki iščejo svoj prvi pametni telefon in uporabnikom, ki cenijo preprostost in zanesljivost.

Zanimivo je tudi to, da lahko uporabniki storitev družbe A1 Slovenija novi telefon brezplačno uporabljajo 3 dni, po pretečenem testu pa telefon vrnejo brez obveznosti. A1 Smart N9 je s podaljšano garancijo, ki skupaj traja kar 3 leta, odlična izbira tudi za tiste, ki se redko odločajo za menjavo telefona.

Več informacij o telefonu A1 Smart N9 je na voljo na spletni povezavi https://www.a1.si/a1-smart-n9. Video predstavitev pa je na voljo na povezavi https://youtu.be/2mfZbW_BVAE.


Prijavi napako v članku