Računalništvo, telefonija
07.09.2019 08:40

Deli z drugimi:

Share

Slušalke Sony WI-1000XM2 vas bodo takoj prevzele

Slušalke Sony WI-1000XM2 so namenjene najzahtevnejšim uporabnikom!
Slušalke Sony WI-1000XM2 so namenjene najzahtevnejšim uporabnikom!

Obiskovalci sejma potrošniške elektronike IFA 2019 nikakor niso mogli spregledati novih ušesnih slušalk z ovratnim obročem WI-1000XM2 podjetja Sony. Tu namreč gre za izdelek, ki je opremljen z vodilnim sistemom za odpravljanje šumov v industriji, kar zagotavlja odličen zvok tudi v zelo hrupnih območjih. To jim dejansko omogoča napredni procesor za odpravljanje šumov QN1, ki zagotavlja pametnejše poslušanje in prilagajanje zvoka zunanjim dejavnikov v realnem času.

Napredne ušesne slušalke sony WI-1000XM2 nudijo udobje s silikonskim ovratnim obročem za udobno prileganje in lahkotnejši občutek. Ušesni čepki se prilegajo globoko v uho, zahvaljujoč zaobljenemu dizajnu. Tako lahko poslušate svojo glasbo udobno skozi cel dan. Novost zagotavlja kar 10 ur brezskrbnega delovanja, tu pa je na voljo celo možnostjo hitrega polnjenja. Ta dejansko z zgolj desetminutnim polnjenjem zagotovi do dodatnih 80 minut predvajanja priljubljene glasbe.

Slušalke Sony WI-1000XM2 imajo celo intuitivno delovanje z nadzorno enoto in omogočajo preprosto prostoročno klicanje, zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu na isti nadzorni enoti. Ko zaključite s poslušanjem, se magnetni ušesni čepki urejeno združijo in tako preprečujejo zapletanje. Za zabavo na letalu lahko slušalke priročno pospravite v kakovostno torbico, v katero lahko shranite tudi avdio kabel, kabel USB in adapter za polnjenje, tako da bodo vedno z vami.

Novost je opremljena celo s tehnologijo Adaptive Sound Control, ki uporabniku omogoča poslušanje na svoj način s samodejnim spreminjanjem nastavitev slušalk glede na aktivnost. Slušalke WI-1000XM2 so na voljo s priročnim glasovnim asistentom, ki poenostavlja uporabo mobilne naprave. Poleg tega so slušalke združljive tudi s Sonyjevo aplikacijo Sony Headphones Connect, kar pomeni, da lahko prilagodimo svojo glasbo tako preprosto kot svoj slog in to kadarkoli želimo.

Slušalke Sony WI-1000XM2 bodo na voljo od januarja 2020 po priporočeni ceni približno 330 evrov. Visoka cena ne preseneča, saj gre tu vendarle za vrhunski izdelek brez primere.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava

, ,
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več