Računalništvo, telefonija
23.11.2020 12:05
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovensko podjetje z inovativnimi rešitvami rešuje prostorsko stisko

Živimo v času, ko nam je koronavirus življenja obrnil popolnoma na glavo, zato so tudi naše potrebe popolnoma drugačne, kot so bile pred tem obdobjem. Vsa družina veliko več časa preživi doma, s tem pa se pojavljajo tudi večje zahteve po prostoru.
Bočna omarna postelja.
Bočna omarna postelja.

Morda delate od doma, otroci se prav tako šolajo od doma in vsak potrebuje svoj prostor. Edino, kar vam ostane je, da se s prenosnikom zatečete v spalnico. A kaj, ko je tam komaj dovolj prostora za posteljo in omaro. To je le ena od možnih težav, s katero se danes srečujemo. Kaj pa, ko bi lahko ta postelja podnevi »izginila« ali se spremenila v mizo ali sedežno garnituro – in kar naenkrat bi imeli dovolj prostora za domačo pisarno? Prav tako bi lahko prostor pridobili v otroški sobi. Slišati ni slabo, pa je tudi možno?

To ni pomožno ležišče, to je prava postelja

V podjetju IZI mobili so že tisočim slovenskim družinam prihranili prostor v njihovih stanovanjih s pomočjo visokokakovostnih omarnih postelj. Omarne ali dvižne postelje namreč združujejo več funkcionalnosti v eno. Čez dan lahko uporabljamo sedežno garnituro ali pisalno mizo, zvečer in ponoči pa v prostor spustimo udobno ležišče.

Poleg dvojne namembnosti in prihranka prostora je glavna prednost omarnih postelj dejstvo, da uporabljamo prava ležišča (žepkasta ali tista iz spominske pene), kar pomeni, da je ležišče neprimerno bolj udobno kot npr. pri klasični raztegljivi sedežni garnituri, kjer se hitro utegne zgoditi, da se ne bomo prebudili niti slučajno spočiti in naspani. Pa še eno (skrito) prednost imajo – ni jih potrebno vsak dan postiljati na novo, saj zložimo oz. dvignemo celotno ležišče, s prevleko in vzglavniki vred.


Kot smo že omenili, so omarne postelje podjetja IZI mobili na voljo v več različnih izvedbah, ki se med seboj razlikujejo predvsem po obliki dnevnega pohištva, dimenzijah in mehanizmih. Na voljo imajo tako omarno posteljo, ki jo lahko vključijo v vgradno omaro, pa takšno na daljinsko upravljanje, klasično, ki je na voljo v največ različnih dimenzijah, bočno izvedbo in še posteljo v kombinaciji s sedežno garnituro.

Bočne omarne postelje

Bočne izvedbe omarne postelje so na voljo v dimenzijah 90×200,120X200 in 140×200 cm. Posebno plinsko vzmetenje omogoča zelo preprosto spuščanje in dvigovanje. Osnova postelje je oplemenitena plošča, zaradi katere je konstrukcija ležišča zelo trdna. Mehanizem je vpet v kovinsko ogrodje, kakovostno spanje, pa vam omogoča posebno letveno dno. V dnevnem času se bočna omarna postelja lahko umakne pisalni mizi.

Pokončne omarne postelje

Pokončna omarna postelja omogoča največ dimenzij, priporočljivo je izbrati lažje ležišče (na primer iz spominske pene ali z vzmetenjem v žepkih). Pokončne omarne postelje so na voljo tudi v izvedbi z daljinskim upravljanjem, torej posteljo na električno dvigovanje in spuščanje. Te vrste postelja je najprimernejša za starejše ljudi, ki ne morejo dvigovati težjih bremen, ali kogarkoli drugega, ki tega ne sme zaradi zdravstvenih razlogov. Na voljo sta enojna in zakonska različica, ki pa se jima v notranjosti lahko dodajo nočne lučke, oblazini se lahko tudi vzglavje.

Omarna postelja s sedežno garnituro

Verjetno največji hit strankam podjetja IZI mobili že nekaj let predstavlja kombinacija omarne postelje s sedežno garnituro, pri čemer lahko sistem nadgradite s po meri vašega prostora izdelanimi knjižnimi policami ali z garderobnimi omarami. Sami lahko izberete dekorje (tako lesne kot barvne) , kakor tudi tkanino za sedežno garnituro, ki se tako popolnoma sklada z barvo vašega prostora (če ste drzni, pa ga lahko s kakšno bolj nevsakdanjo tudi popestrite).

Kupec ima na voljo izbiro dvoseda z nasloni (ali brez), lahko pa se odloči za kotno izvedbo, pri kateri je možnost dodatnega predala za shranjevanje, ki vam pri prostorski stiski zagotovo pride še kako prav. Posteljo pri tem sistemu je zelo preprosto raztegniti in pospraviti, pri čemer ni treba umikati blazin na sedežni garnituri, saj se zloži sama vase. Kljub temu so poskrbeli, da je ležišče vedno primerno zračeno.

Še zadnja novost

Strokovnjaki podjetja IZI mobili so v času izolacije pripravili atraktivno novost, ki bo zanimala predvsem vse domače mojstre, ki radi kaj postorijo tudi sami. Pripravili so namreč omarno posteljo, ki zaradi enostavne izvedbe strankam omogoča, da jo sestavijo same. Na ta način so naredili omarne postelje še bolj CENOVNO dostopne.

Omarne postelje lahko umestite v spalnico, dnevno sobo, sobo za goste, kabinet ali otroško sobo, in tako tem prostorom diskretno namenite dodatno namembnost. Če vas zanimajo tovrstne inovativne in predvsem uporabne rešitve, obiščite salon IZI mobili v Mariboru ali v Mengšu in se s svetovalci posvetujete o različnih možnostih. Zaradi spoštovanja priporočil zdravstvenih organov svoj termin rezervirate po telefonu: 01 723 73 20

Več najdete na: www.izi-mobili.si


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več