Računalništvo, telefonija
11.04.2007 09:30

Deli z drugimi:

Share

Slovenski iPROM praznuje

Nekdanji razvijalec programske opreme in organizator prvih slovenskih spletnih oglaševalskih akcij, podjetje iPROM, se je v osmih letih delovanja razvil v vodilnega izvedenca za izboljševanje poslovnih rezultatov s pomočjo digitalnega marketinga. Danes razpolaga z zbirkami podatkov z več kot 29 milijardami različnih diskretnih interakcij s potrošniki na spletu in neprecenljivo zbirko študij praktičnih primerov različnih oblik spletnega oglaševanja, kar predstavlja dragoceno osnovo za načrtovanje in izvedbo vseh vrst oglaševalskih akcij. V prihodnosti nameravajo dati še večji poudarek razvoju programskih rešitev ter storitvam strateškega svetovanja.

Široko znanje in bogate izkušnje zagotavljajo iPROM-u status osrednjega ponudnika celovitih spletnih medijskih, svetovalnih in tehnoloških rešitev, zaradi česar sodeluje pri vseh večjih projektih v Sloveniji. Programske rešitve podjetja sodijo v sam vrh svetovne ponudbe, uporabljajo pa jih vodilni spletni mediji, oglaševalci in agencije. Med zadnjimi razvojnimi uspehi so ohranjevalnik zaslona, video ohranjevalnik zaslona in oglasni prevzem, pripravljajo pa tudi prvo spletno oglaševalsko akcijo z video oglasom In-stream.

“Podjetje vsa leta beleži konstantno rast,” je ob obletnici delovanja povedal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. “Razlog je tudi to, da naše rešitve temeljijo na konkretnih in dokazljivih rezultatih. Na področju digitalnega oglaševanja predstavljajo največjo vrednost izkušnje in znanje, prav te pa so ena največjih vrednot podjetja iPROM. V prihodnosti nameravamo kot nišni specialisti še večji poudarek dajali storitvam, povezanim s strateškim svetovanjem, in razvoju programskih rešitev za izvedbo ter nadzor spletnih oglaševalskih akcij.”

Zgodba o iPROM-u se prepleta z zgodbo o razvoju slovenske spletne oglaševalske panoge. Podjetje iPROM je namreč vpeljalo prve mednarodne industrijske standarde in razvilo vrsto programskih rešitev, s svojim strokovnim delom pa je za tisti čas novo obliko tržnega komuniciranja uspešno uvedlo v številna podjetja in organizacije. V osmih letih so izvedli več kot 2000 spletnih oglaševalskih akcij in zabeležili več kot 29 milijard interakcij z uporabniki slovenskega spleta.

iPROM je ledino slovenskega spletnega oglaševanja zaoral s prvo slovensko storitvijo za brezplačno izmenjavo spletnih oglasov. S sistemom za trgovanje z neprodanimi zmogljivostmi spletnih medijev so pred osmimi leti v slovenski spletni oglaševalski prostor utrli pot mednarodnim industrijskim standardom. Prvo standardizirano oglaševalsko akcijo je v Sloveniji izvedlo prav podjetje iPROM.

Z aktivnim sodelovanjem z raziskovalnimi hišami in neodvisnimi organizacijami je iPROM prispeval k oblikovanju in izvedbi prvih spletnih medijskih raziskav v Sloveniji. S svojim znanjem in izkušnjami pa je prispeval pomemben delež pri razvoju prvih strokovnih standardov na nacionalni ravni. Danes je podjetje eno izmed štirih evropskih podjetij, ki v družbi vodilnih svetovnih družb sooblikuje standarde za spletno merjenje in poročanje o spletnih oglaševalskih akcijah.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več