Življenjski slog
11.05.2022 07:26
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenska globalna digitalna športna platforma Challanger poenostavlja izdelavo spletnih strani športnih organizacij in tekmovanj

Podjetje Befine-Pro je nadgradilo digitalno platformo za upravljanje športnih tekmovanj Challanger z zmožnostjo samodejne izgradnje spletnih strani amaterskih in profesionalnih športnih organizacij in njihovih tekmovanj.
Platforma Challanger, ki je zasnovana in oblikovana v Sloveniji, je trenutno edina oblačna športna platforma na svetu, ki podpira celotno dejavnost vodenja športnih dogodkov.
Platforma Challanger, ki je zasnovana in oblikovana v Sloveniji, je trenutno edina oblačna športna platforma na svetu, ki podpira celotno dejavnost vodenja športnih dogodkov.
  • Brez računalniškega znanja do popolne večpredstavne spletne strani za športno organizacijo ali tekmovanje.
  • Samodejno osveževanje spletnih vsebin s podatki o tekmovanjih, ekipah in tekmovalcih.
  • Ustvarjanje dodatnih sponzorskih in oglaševalskih prihodkov.  

Digitalna športna platforma Challanger za upravljanje tekmovanj športnim organizacijam še poenostavlja komunikacijo s člani, tekmovalci, navijači, sponzorji in oglaševalci. Nova zmožnost ponuja samodejno vzpostavitev spletne strani ter objavo različnih obogatenih vsebin ter informacij o tekmovanjih, rezultatih, o ekipah in celo posameznih tekmovalcih. Challanger poveča vidnost in doseg športnih dejavnosti, s čimer organizatorji športnih tekmovanj lažje pritegnejo tekmovalce in gledalce ter posledično sponzorje in oglaševalce.

“Še posebej amaterske športne organizacije nimajo ne časa ne znanja in denarja, da bi si lahko privoščile kakovostno spletno stran. S spletno stranjo na športni platformi Challanger brez znanja programiranja in brez dodatnih stroškov pridobijo vrhunsko oblikovano spletno stran, ki se sproti posodablja z njihovimi vsebinami in rezultati tekmovanj,” je povedala Tina Jančigaj Ausec, direktorica podjetja Befine-Pro.

Na platformi Challanger športne organizacije enostavno vzpostavijo krovno spletno stran, preko katere komunicirajo s svojimi deležniki in javnostmi, kakor tudi spletne strani za posamezna tekmovanja, ki jih prirejajo. Vzpostavitev spletne strani in objavljanje vsebin sta uporabniku prijazna in ne zahtevata nikakršnega tehničnega znanja. Stran se samodejno posodablja glede na vnašanje objav v uredniškem sistemu, pri čemer je poleg besedil podprto tudi prikazovanje večpredstavnih vsebin.

“Z uporabo Challangerja športna organizacija ali podjetje, ki se ukvarja s prirejanjem športnih tekmovanj, poenostavi organizacijo in vodenje svojih tekmovanj, hkrati pa si brez dodatnih naporov zagotovi širšo vidnost na svetovnem spletu,” je še povedala Tina Jančigaj Ausec.

Na spletni strani organizacije se samodejno prikazujejo povzetki tekmovanj in povezave do spletnih strani posameznih tekmovanj, ki jih organizacija vodi na platformi Challanger. Podatki se osvežujejo sočasno glede na spremembe podatkov o tekmovanjih, sodelujočih ekipah oziroma posameznih tekmovalcih, kakor tudi o rezultatih tekmovanj oziroma posameznih tekem, ki jih organizatorji vnašajo v upravljavskem modulu platforme Challanger.

Platforma Challanger, ki je zasnovana in oblikovana v Sloveniji, je trenutno edina oblačna športna platforma na svetu, ki podpira celotno dejavnost vodenja športnih dogodkov, od organizacijskih procesov za različne tekmovalne sisteme do objavljanja rezultatov, poročanja s tekmovanj in promocije.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več