Telefoni
26.10.2013 09:18

Deli z drugimi:

Share

Slovenci razgrabili prve zaloge mobilnikov iPhone 5S in 5C

Slovenski uporabniki storitev mobilne telefonije so bili nad novima Applovima mobilnikoma iPhone nadvse navdušeni, saj so prve zaloge novosti pošle že v nekaj urah. Družba Si.mobil bo novo pošiljko izjemno priljubljenih mobilnikov iPhone 5S in 5C prejela že v nekaj tednih.
Minuto čez polnoč bo iPhone 5s že na voljo v Sloveniji!
Minuto čez polnoč bo iPhone 5s že na voljo v Sloveniji!

Družba Si.mobil je v Ljubljani v petek, 25. oktobra 2013, minuto čez polnoč pričela s prodajo tako pametnega mobilnega telefona iPhone 5S kot cenejšega mobilnika iPhone 5C. Kupcem je bil na voljo zmogljivejši iPhone 5S s 16 gigabajti vgrajenega pomnilnika v temno sivi in srebrni barvi ter iPhone 5C v modri in beli barvi. Tako iPhone 5c kot 5c sta bila pri Si.mobilu na voljo že od 1 evra naprej, brez vezave pa je bilo za zmogljivejši iPhone 5S s 16 gigabajti pomnilnika potrebno odšteti 699 evrov.

Slovenski uporabniki storitev mobilne telefonije so bili nad novima Applovima mobilnikoma iPhone nadvse navdušeni, saj so zaloge dražjega iPhone 5S pošle že pred 10. uro. Prodaja nizkocenovnega iPhonea 5C prav tako ni bila od muh, saj so njegove zaloge pošlje že kmalu po 10. uri. Družba Si.mobil bo sicer novo pošiljko mobilnikov iPhone 5S in 5C prejelo že v nekaj tednih, uporabnikom pa je ponujena tudi možnost rezervacije želenega modela telefona tudi prek spleta. Spletna stran za oddajo naročil je dosegljiva na spletnem naslovu http://bit.ly/SimIphone.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku