Računalništvo, telefonija
29.09.2017 15:48
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Datalab praznuje 20 let

Datalab
Datalab

Skupina Datalab, vodilno podjetje za poslovno-informacijske sisteme v Jugovzhodni Evropi, danes praznuje 20 letnico obstoja. Poslanstvo podjetja je s stalnimi inovacijami zagotoviti kakovostno poslovno informatiko vsem, tudi najmanjšim podjetjem. Želimo j

Poslanstvo podjetja je s stalnimi inovacijami zagotoviti kakovostno poslovno informatiko vsem, tudi najmanjšim podjetjem. Želimo jim pomagati pri rasti in uresničevanju strategij. Želimo, da prek optimizacije poslovnih procesov in avtomatizacije delovnih postopkov povečajo dobiček.

Gospod Andrej Mertelj, predsednik upravnega obora in ustanovitelj podjetja ter gospod Moreno Rodman, izvršni direktor podjetja Datalab Tehnologije d. d., sta nam zaupala, kako je iz pričetkov v otroški sobi Datalab zrasel v uspešno multinacionalko in kam bo šel razvoj v prihodnje.

»V otroški sobi mojega stanovanja in s 1000 nemškimi markami moje zadnje plače sva s partnerjem Tomažem Teyrovskim postavila temelje. Jaz sem delal dizajn in arhitekturo, pisal navodila, prodajal in podpiral, Tomaž je programiral. Podjetje, produkt in število uporabnikov je eksponentno raslo. Danes produkt uporablja več kot 50.000 uporabnikov in več kot 18.000 podjetij v regiji« pravi Andrej Mertelj.

Celoten intervju se nahaja TUKAJ.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DATALAB SI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DATALAB SI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DATALAB SI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku