Računalništvo, telefonija
Telefonija
25.03.2024 16:24

Deli z drugimi:

Share

Skočite v velikonočne praznike z mobilnimi storitvami Huawei

Če do 10. aprila iz trgovine AppGallery prenesete aplikacijo, si s tem prislužite dobro mero »sladkih« priboljškov. Še več pa jih boste do 14. aprila deležni uporabniki storitev v oblaku (Huawei Cloud).

V trgovini z mobilnimi aplikacijami AppGallery ta čas poteka zabava z jajčki in številnimi drugimi priboljški. Z malo sreče in truda si lahko uporabniki pametnih telefonov s sistemom Android prislužite vrednostne kupone. Preprosto prenesite aplikacije iz galerije AppGallery in zbirajte zajčje točke. Nato jih zamenjajte za darila. Tako preprosto je.

Ste pripravljeni postati del skupnosti in uživati v ekskluzivnih nagradah? Na svoj pametni telefon namestite trgovino AppGallery in ustvarite račun Huawei (Huawei ID). Zakaj bi to storili? Ker je ta nekaj posebnega. Ponaša se z do uporabnika izjemno prijaznim okoljem ter ponuja nešteto aplikacij, iger in ugodnosti. AppGallery je popolna trgovina z aplikacijami za vsakogar.

Poleg velikonočnih ugodnosti v trgovini AppGallery boste podobnih deležni tudi aktivni uporabniki oblaka Huawei (Huawei Cloud). Če še ne uporabljate plačljivih storitev, je pravi čas, da se zanje odločite. V prazničnem obdobju boste namreč deležni do 30-odstotnega popusta na letne naročnine.

Ne zamudite priložnosti, da z velikonočnima kampanjama še dodatno izboljšate svojo uporabniško izkušnjo s trgovino AppGallery in oblačnimi storitvami Huawei. Pridružite se nam pri praznovanju z bogatimi nagradami!

Za več informacij obiščite https://bit.ly/3x16Qyi


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei AppGallery

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več