Računalništvo, telefonija
04.07.2016 14:57

Deli z drugimi:

Share

Skenerji Brother in Kofax

Brotherjeve modele profesionalnih ploskih dokumentnih skenerjev je odobril priznani ponudnik programske opreme za upravljanje dokumentov Kofax.
Skenerji Brother in Kofax
Skenerji Brother in Kofax

Po neodvisnem testiranju, ki ga je opravil Kofax, sta Brotherjeva skenerja PDS-5000F in PDS-6000F zdaj uradno certificirana za uporabo z njihovo uveljavljeno programsko opremo Kofax VRS® (VirtualReScan) Elite 5.1 in Kofax Express 3.1.

Kofax VRS® je patentirana programska oprema za izboljšavo in popolnost slik. Poveča produktivnost skeniranja in kakovost slike za natančno optično prepoznavanje znakov (Optical Character Recognition – OCR) ter skrajša čas skeniranja. Strogemu testiranju, ki je dokazalo, da je naprava sposobna izpolniti Kofaxove visoke standarde zajemanja dokumentov, je sledil certifikat za uporabo skupaj s Kofaxovo programsko opremo.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik Brotherja za Slovenijo, Hrvaško in BiH: “S PDS-5000F in PDS-6000F želimo ponuditi sodobne ploske skenerje, ki presegajo potrebe uporabnikov. Zahvaljujoč visoki hitrosti skeniranja do 80 strani na minuto in zmogljivosti podajalnika dokumentov za 100 listov lahko slednji obdelajo številne različne dokumente z možnostjo obojestranskega ADF-skeniranja.”

“Ponosni smo, da lahko predstavimo modele, ki so napredni in vsestranski ter se z lahkoto povezujejo z različnimi operacijskimi sistemi in programsko opremo.”

“Naši najnovejši Kofaxovi certifikati so dokaz, da so Brotherjevi skenerji resnično na ‘vaši strani’, saj so učinkovita naložba, ki prihrani čas in poveča učinkovitost.“

“PDS-5000F in PDS-6000F sta odlična profesionalna dokumentna skenerja za občutljive dokumente, brošure, notarske zapise, vezane dokumente, fotografije, knjižice in potne liste.”

Ploščata modela omogočata skeniranje tako tankih dokumentov kot debelih knjig. Obojestranski ADF pomeni, da sta namenjena hitremu obdelovanju večjih količin dokumentov: v enem prehodu lahko skenirata do 5994 mm.

Profesionalna skenerja omogočata hitro in brezhibno izkušnjo visokokakovostne ločljivosti do 600 dpi. Namenjena sta srednje velikim podjetjem, ki potrebujejo skeniranje različnih dokumentov v namiznem delovnem okolju.

Oba modela lahko “skenirata v” številne možnosti, vključno z e-pošto, sliko, datoteko, SharePoint-om, “Searchable” PDF-om, omrežjem, FTP-jem in tiskalnikom. Delujeta z operacijskimi sistemi Windows, Mac in Linux prek obsežnega nabora gonilnikov, vključno s TWAIN 2.2, ISIS, WIA, ICA in Sane, za enostavno združljivost z obstoječimi delovnimi procesi.

Modeli so v cenovnem razponu od 1.700,00 do 2.415,00 EUR brez DDV.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku