Računalništvo, telefonija
12.06.2020 11:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Širok razpon laserskih projektorjev NEC

.. Če iščete majhen šolski projektor, morda malo boljšega, polprofesionalnega ali mrcino, ki bo kos vsaki nalogi - za vse priložnosti in za vsak prostor lahko najdete odličen projektor, ki ne potrebuje vzdrževanja in je izredno tih ..
Širok razpon laserskih projektorjev NEC
Širok razpon laserskih projektorjev NEC

Projektorji so nadvse uporabni za predavanja, predstavitve v podjetjih, doma lahko nadomestijo televizijo ali pa projicirajo veliko sliko v zabaviščnem parku ali v trgovini. NEC s svojo pestro paleto laserskih projektorjev zadovoljuje potrebe vsakega kupca, in če potrebujete projektor, ste zagotovo potrkali na prava vrata.

Od majhnega šolskega projektorja …

Laserski projektor PE455UL odlikuje tiho delovanje, tako da vas ne bo motilo brnenje in se boste lahko osredotočili na vsebino. Nova serija PE, ki temelji na nagrajeni seriji P, prinaša vse pomembne prednosti teh projektorjev in je ciljno usmerjena k ozaveščenim uporabnikom. Izboljšana vgrajena funkcija MultiPresenter podpira brezžične predstavitve in skupno rabo zaslona za do 16 naprav hkrati. To je tehnologija prihodnosti, saj omogoča resolucijo 4K pri 30 Hz. Projektorji serije PE praktično ne potrebujejo vzdrževanja. PE455UL je idealen za učilnice in sejne sobe, laserski svetlobni vir z dolgo življenjsko dobo pa omogoča visoko svetilnost. Popolnoma zapečaten optični sistem vam bo omogočal do 20.000 ur optimiziranih vizualnih zmogljivosti.

… preko projektorja za dom ali podjetje …

P525UL je projektor, ki v sejne sobe prinaša občutek umirjenosti. Je projektor z izjemno nizko ravnjo hrupa. Tako proizvede zgolj 22 dB hrupa v načinu Eco. V načinu visoke svetilnosti (High Bright mode) je nekoliko glasnejši, a še vedno tih – 26dB. Zapečaten optični sistem, ki omogoča projektorju, da je brez filtra, bo zagotovil 20.000 ur delovanja brez vzdrževanja.

Vrsta možnosti za povezljivost in izboljšana funkcija MultiPresenter bodo omogočali brezžične predstavitve in skupno rabo zaslona za do 16 naprav hkrati, tako da bo predstavitev v sejni sobi lahko potekala optimalno. Slika v 4K bo ostra kot britev, oprema za vaše sestanke pa še nikoli ni bila tako tiha in s tako malo potrebnega vzdrževanja.

… do skoraj profesionalnega P605UL

Super tih in brilijantno vsestranski – P605UL je inovacija, ki temelji na potrebah uporabnika. Jasno projicira sliko, ki bo vidna tudi v najsvetlejših prostorih. Nov standard tihega delovanja postavlja pri 19 dB v načinu Eco. Z resolucijo slike 4K in celovito povezljivostjo ter podporo ločljivosti WUXGA prinaša privlačno vizualno izkušnjo, ki projektor postavi ob bok profesionalnim napravam. Tudi P605UL se lahko pohvali s popolnoma zapečatenim optičnim sistemom in vsaj 20.000 ur delovanja ne bo potreboval vašega vzdrževanja. Z nizko porabo električne energije (357W) v običajnem načinu delovanja zagotavlja nizke obratovalne stroške. Prav tako nudi deljenje zaslona in brezžične predstavitve. Lahko ga postavite v sejno sobo ali učilnico, je pa primeren tudi za oddajanje strankam ali uprizoritveno dejavnost.

Prihaja P506QL

Polprofesionalni projektor P506QL prihaja na prodajne police s koncem julija in nudi stroškovno učinkovito polprofesionalno projekcijo 4K. Zagotavlja brezžično vizualizacijo s svetilnostjo 5000 ANSI lumnov, poleg tega pa tudi enostavno namestitev in upravljanje ter do 20.000 ur delovanja brez vzdrževanja. Raznolikost vmesnikov, vključno s HDBaseT in 2x HDMI zagotavlja, da boste vedno imeli na izbiro dovolj možnosti. Izjemna kakovost slike in privlačno kompaktno ohišje sta primerna za korporativne predstavitve, muzeje, univerze in ostale ustanove, ki želijo nuditi le najboljše.

Eden najboljših in najtišjih na trgu

PX2000UL nudi impresivno sliko pri visoki svetilnosti. Odlikuje ga odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. Poleg tega se lahko kot vsi postali pohvali z nizkimi stroški vzdrževanja. Ta 20.000-lumenski laserski projektor ponuja sliko za večja prizorišča. Bogate in intenzivne barve dosežejo širok barvni spekter in vas v nobenem pogledu ne bodo razočarale (standard REC709). Zapečaten optični sistem brez filtra pomeni, da prah ne more vplivati na izhod svetlobe, kar zagotavlja izjemno trdoživost in dolgotrajnost delovanja. Inovativni projektor v kombinaciji z nizkim hrupom, majhno težo in enostavnim upravljanjem nudi odlično kupčijo. Namestitev in nastavitve mu omogočajo, da je prava izbira tako za univerzitetna predavanja kot za trgovine, železniške postaje, muzeje ali zabaviščne parke – za kraje, kjer je treba ponuditi projekcijo z veliko in svetlo sliko.

Več najdete na www.acord-92.si (P.R.)


Prijavi napako v članku