Računalništvo, telefonija
13.12.2005 12:36

Deli z drugimi:

Share

Širitev poslovanja S&T Hermes Plusa na Hrvaškem

S&T Hermes Plus d.d. je prek svojega hčerinskega podjetja v Zagrebu sklenil dogovor o nakupu zagrebškega podjetja InfoNET projekt. Povezovanje znanj obeh podjetij je za S&T Hermes Plus pomemben strateški korak, s katerim utrjuje vodilno vlogo sistemskega integratorja na hrvaškem trgu. S&T Hermes Plus pričakuje, da bo skupaj z InfoNET projektom na Hrvaškem ustvaril prek 20 milijonov evrov prihodkov v letu 2005, število zaposlenih na Hrvaškem pa bo naraslo na 110.

Ugledno podjetje, kakršno je InfoNET projekt, z dolgoletnimi izkušnjami na najzahtevnejših projektih na področju komunikacijskih omrežnih sistemov pomembno prispeva k razširitvi poslovanja podjetja S&T Hermes Plus. Združeno poslovanje obeh podjetij povečuje nabor storitev in rešitev ter krepi prisotnost na hrvaškem trgu IT.

Povezovanje obeh podjetij, ki se v svojem delovanju dopolnjujeta, odpira nove poslovne priložnosti. Povezovanje obeh družb, vsaka je vodilna na svojem področju, bo obenem pozitivno vplivalo tako na partnerje S&T Hermes Plusa kot InfoNET projekta. Z združenim znanjem bosta podjetji namreč ponudili izjemno širok nabor rešitev in storitev ter tako svojim partnerjem omogočili ustvarjanje novih priložnosti.

InfoNET projekt je podjetje z več kot 10-letnimi izkušnjami na področjih komunikacijskih omrežnih sistemov za prenos podatkov, zvoka in slike ter varnosti omrežja. Podjetje nudi storitve načrtovanja omrežne arhitekture, namestitve omrežnih elementov ter vzdrževanje celovitih omrežnih sistemov. Pri svojem delu uporablja najnaprednejše varnostne tehnologije, strankam pa nudi tudi svetovanja in izobraževanja. Več informacij je na voljo na spletni strani www.infonet.hr.


Prijavi napako v članku