Telefonija
19.12.2007 12:43

Deli z drugimi:

Share

Si.mobil z novima direktorjema

Uprava družbe Si.mobil je imenovala dva nova direktorja. Novi direktor Sektorja za omrežje in kakovost storitev bo postal Tomi Mlinar, nova direktorica Naročniškega sektorja pa Barbara Gorše. Oba direktorja bosta novi poziciji prevzela 1. februarja 2008.

Tomi Mlinar v Si.mobil prihaja z večletnimi izkušnjami na področju telekomunikacij. Svojo kariero je začel na Mobitelu, kjer je 9 let opravljal različne strokovne in vodstvene funkcije. Pot je nato nadaljeval kot strokovni direktor Inštituta za telekomunikacije in vodja njihovega Laboratorija za elektromagnetna sevanja. V svoji profesionalni karieri se je ukvarjal z vsemi generacijami mobilnih komunikacij, razvojem novih aplikacij, neioniziranimi elektromagnetnimi sevanji, celostno analizo potencialnih telekomunikacijskih trgov in v zadnjem obdobju s satelitskimi komunikacijami. Tomi Mlinar je soavtor in urednik knjige Elektromagnetna sevanja in avtor številnih prispevkov v poljudni in strokovni literaturi. Je večletni programski vodja seminarja Radiokomunikacije in občasni predavatelj na seminarjih in konferencah. Tomi Mlinar bo v Si.mobilu na mestu direktorja za Omrežje in kakovost storitev nasledil Marka Lukšiča.

Barbara Gorše ima bogate izkušnje na področju komunikacij in dela s strankami, saj se je Si.mobilu pridružila že leta 1998, še preden je podjetje vstopilo na trg. Barbara Gorše je sodelovala pri vzpostavitvi ključnih funkcij Naročniškega sektorja in od vstopa na trg dalje vodila Klicni center družbe. Sodelovala je pri postavitvi sistema CRM in vodila številne uporabniško usmerjene projekte. Barbara Gorše je svojo kariero začela v Znanstvenem publicističnem središču v Ljubljani in jo nadaljevala kot vodja prodaje na Delu Revije. S projektom centralizacije prodajnih mest za tiskane medije se je nato pridružila distribucijskemu podjetju Door to door. Pred prihodom na Si.mobil je v družbi Mladinska knjiga Založba vodila razvoj takrat največjega, sodobno opremljenega klicnega centra.
Barbara Gorše bo na mestu direktorice Naročniškega sektorja nasledila Natašo Zakotnik Šmidovnik.

Vodstvo družbe Si.mobil
Upravo družbe Si.mobil predstavljajo Dejan Turk, predsednik uprave, Milan Zaletel, član uprave za finance, in Walter Goldenits, član uprave za tehniko; razširjeno vodstvo pa sestavljajo direktorji Rok Založnik, odgovoren za Sektor tehničnih storitev, Tomi Mlinar, odgovoren za Sektor za omrežje in kakovost storitev, Peter Curk, odgovoren za Sektor marketinga, Barbara Gorše, odgovorna za Naročniški sektor, Gregor Banič, odgovoren za Sektor prodaje in Andrej Špik, odgovoren za Regulatorni sektor.


Prijavi napako v članku